Az ellenzékiek szerint tényleg nem csinált semmi jót a Fidesz a kormányzása alatt?
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy írni és olvasni tudó emberek csak a propagandát tudják fújni és nem tűnik fel nekik, hogy a Fidesz mennyi jó intézkedést tett az elmúlt 12 évben, volt komolyabb hangerejűből 10+ ami a 2010 előtti megszorításokkal és privatizációval operáló Gyurcsány kormány alatt 1 ilyen nem volt. De legalább volt gázáremelés , viperás rendőrök meg "majd beleszakadtunk, hogy úgy tegyünk mintha kormányoznánk és hazudtuk reggel délben meg este"
Ez kell újra?
""biztonságos ország" az igaz, hogy manapság már nem randalírozik a Magyar Gárda,...."
Rohadt egy magyarellenes görény volt, aki betiltotta!
Na itt tényleg egy igazi elvakult anti Orbánistát olvashattuk aki a TÉNYEKKEL vitatkozik és meg akarja magyarázni, hogy 1+1 az nem 2 hanem 3
Kérdező, vicces vagy:)))
Rezsicsökkentés: bevezették 2-3 évre, amíg hasznot hozott, azóta 6 éve bukóban vagy vele. A kormány által fixált ár jelenleg majdnem négyszerese a világpiacinak.
CSOK, babaváró, stb.: 2019-ben összesen 90 ezer lakáshitelt vettek fel, ebből állami támogatású 20% volt. 20% kedvéért viszont mindenkinek felverték az ingatlanárakat. A CSOK-kal csak az eladók járnak jól, a családot tervezőknek egyszerűen nem lesz belőle anyagi káruk, míg aki nem szeretne/tud x számú gyereket beígérni, az szophat.
Felújítási hitel: ld. CSOK, csak még nincsenek róla adatok, de nyilván ugyanez lesz.
Bérek növekedése: vásárlóerőparitáson ugyanúgy az utolsó 3-ban vagyunk az EU-ban, mint 10 évvel ezelőtt, szóval nem értem miről beszélsz. Ilyen infláció mellett a növekvő nominális bérekkel annyit érsz el, hogy nem leszel szegényebb, mint voltál...
adócsökkentés: az adócsökkentés ára volt az olyan móka, mint az egészségügy és oktatás tudatos lezüllesztése, a GDP-arányos támogatásuk erős visszavágása 2010 óta.
Értem én, hogy elolvastál pár 444 meg telex cikket de attól hiába böfized fel ezt a szöveget még nem lesz igaz, és látszik nem vagy képben a valósággal.
Olyan butaságokat irkálsz össze, hogy az már fáj
"Olyan butaságokat irkálsz össze, hogy az már fáj"
Ezen a téren soha nem fog utolérni téged! (Tipikus fidernyák vagy!)
Ejj, kérdező, le lettem érvelve a vérbe ilyenekkel, mint "látszik nem vagy képben a valósággal" és "Olyan butaságokat irkálsz össze, hogy az már fáj" :)))
Én röviden összefoglaltam miért marhaság amit te mondasz. Te ugyanerre nem voltál képes, pedig volt alkalmad rá. De én nem vagyok képben a valósággal? :DD
15: ő konkrétumokat írt, te meg beszólogatással vágsz vissza
Ennyire telik, mert nem tudsz mit mondani rá? Vagy ha igen, akkor állj elő konkrét számokkal, cáfolatokkal a felhozott dolgokra.
Nem igazán.
Én leírtam, hogy 1+1 az 2 , ő meg leírta, hogy nem az 3. És mivel azonos szálon pendültök a bal oldalon most egymást dicséritek ezzel. Valóságtagadásban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!