Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek szerint tényleg...

Az ellenzékiek szerint tényleg nem csinált semmi jót a Fidesz a kormányzása alatt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy írni és olvasni tudó emberek csak a propagandát tudják fújni és nem tűnik fel nekik, hogy a Fidesz mennyi jó intézkedést tett az elmúlt 12 évben, volt komolyabb hangerejűből 10+ ami a 2010 előtti megszorításokkal és privatizációval operáló Gyurcsány kormány alatt 1 ilyen nem volt. De legalább volt gázáremelés , viperás rendőrök meg "majd beleszakadtunk, hogy úgy tegyünk mintha kormányoznánk és hazudtuk reggel délben meg este"

Ez kell újra?

2021. máj. 14. 10:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
23%

""biztonságos ország" az igaz, hogy manapság már nem randalírozik a Magyar Gárda,...."

Rohadt egy magyarellenes görény volt, aki betiltotta!

2021. máj. 14. 10:49
 12/36 A kérdező kommentje:

Na itt tényleg egy igazi elvakult anti Orbánistát olvashattuk aki a TÉNYEKKEL vitatkozik és meg akarja magyarázni, hogy 1+1 az nem 2 hanem 3

2021. máj. 14. 10:50
 13/36 anonim ***** válasza:
61%
Senki sem mondta, hogy semmi jót nem csináltak, az probléma,hogy mellette rengeteg rossz lépésük volt.
2021. máj. 14. 10:50
 14/36 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, vicces vagy:)))

Rezsicsökkentés: bevezették 2-3 évre, amíg hasznot hozott, azóta 6 éve bukóban vagy vele. A kormány által fixált ár jelenleg majdnem négyszerese a világpiacinak.

[link]

CSOK, babaváró, stb.: 2019-ben összesen 90 ezer lakáshitelt vettek fel, ebből állami támogatású 20% volt. 20% kedvéért viszont mindenkinek felverték az ingatlanárakat. A CSOK-kal csak az eladók járnak jól, a családot tervezőknek egyszerűen nem lesz belőle anyagi káruk, míg aki nem szeretne/tud x számú gyereket beígérni, az szophat.

[link]

Felújítási hitel: ld. CSOK, csak még nincsenek róla adatok, de nyilván ugyanez lesz.

Bérek növekedése: vásárlóerőparitáson ugyanúgy az utolsó 3-ban vagyunk az EU-ban, mint 10 évvel ezelőtt, szóval nem értem miről beszélsz. Ilyen infláció mellett a növekvő nominális bérekkel annyit érsz el, hogy nem leszel szegényebb, mint voltál...

adócsökkentés: az adócsökkentés ára volt az olyan móka, mint az egészségügy és oktatás tudatos lezüllesztése, a GDP-arányos támogatásuk erős visszavágása 2010 óta.

2021. máj. 14. 10:53
 15/36 A kérdező kommentje:

Értem én, hogy elolvastál pár 444 meg telex cikket de attól hiába böfized fel ezt a szöveget még nem lesz igaz, és látszik nem vagy képben a valósággal.

Olyan butaságokat irkálsz össze, hogy az már fáj

2021. máj. 14. 10:55
 16/36 anonim ***** válasza:
47%

"Olyan butaságokat irkálsz össze, hogy az már fáj"

Ezen a téren soha nem fog utolérni téged! (Tipikus fidernyák vagy!)

2021. máj. 14. 11:02
 17/36 anonim ***** válasza:
55%
Továbbra sem írtál semmi konkrétumot a fidesz mellett.pedig jópár tényt említettünk de ezeket sem próbáltad cáfolni.gondolom most hagyod itt a kérdésedet végleg.
2021. máj. 14. 11:05
 18/36 anonim ***** válasza:
80%

Ejj, kérdező, le lettem érvelve a vérbe ilyenekkel, mint "látszik nem vagy képben a valósággal" és "Olyan butaságokat irkálsz össze, hogy az már fáj" :)))

Én röviden összefoglaltam miért marhaság amit te mondasz. Te ugyanerre nem voltál képes, pedig volt alkalmad rá. De én nem vagyok képben a valósággal? :DD

2021. máj. 14. 11:12
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

15: ő konkrétumokat írt, te meg beszólogatással vágsz vissza

Ennyire telik, mert nem tudsz mit mondani rá? Vagy ha igen, akkor állj elő konkrét számokkal, cáfolatokkal a felhozott dolgokra.

2021. máj. 14. 11:19
 20/36 A kérdező kommentje:

Nem igazán.

Én leírtam, hogy 1+1 az 2 , ő meg leírta, hogy nem az 3. És mivel azonos szálon pendültök a bal oldalon most egymást dicséritek ezzel. Valóságtagadásban vagytok.

2021. máj. 14. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!