Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki legyen a miniszterelnök?

Ki legyen a miniszterelnök?

Figyelt kérdés

2021. máj. 13. 20:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Jakab Péter!
2021. máj. 16. 15:19
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
Aki az ellenzéki színház összofogasban szerepel az mind Gyurcsány embere. A legnagyobb báb pedig Karácsony. Rá semmiképpen sem szabad szavazni. Budapesten se csinált semmit, azon kívül hogy Gyurcsány embereit poziciokhoz juttata.
2021. máj. 16. 17:30
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Karácsony azért "nem csinál semmit", mert a tetves fidesz ellehetetleníti... De nem csak BP re jellemző ez egyetlen ellenzéki város sem fejlődik. Minden pénzt megvontak az ellenzéki városoktól hogy ezzel tudjanak majd propagálni..

Pl.:-na látjátok ha fideszes város lenne akkor fejlődne de az ellenzék nem csinál semmit...

Közben meg próbálkoznak csak a semmiből kellene építkezniük....

Váltsuk le azokat, akik a mi pénzünket ellopva meggazdagodtak és adjunk esélyt a kormányzásra egy olyan pártnak ami talán jobban, vagy már az is elég lenne első körben ha kevésbé rosszul csinálná...

2021. máj. 16. 19:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Budapestnek van pénze. Legalábbis volt amíg Karácsonyék nem kezdték el lopni. Ő nem csinál semmit, csak sír. Ez a taktika része. Semmit nem csinálni és sírni meg ráfogni a Fideszre hogy miattuk van. De látom ezt sokan bekajálják sajnos.
2021. máj. 16. 19:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Az elszamoltatáshoz, Tiborc adóhoz, stadion stophoz mennyi pénz kell?

2021. máj. 16. 20:03
 16/22 anonim ***** válasza:
Lakatos dzsézönsztetem
2021. máj. 16. 20:48
 17/22 anonim ***** válasza:
36%

14 nem karácsonyék kezdék el lopni a pénzt de úgy látom sok ember még mindig csukott szemmel jár...

15 nem tudlak követni. Ahhoz miért kell pénz, hogy azt mondják hogy nem lesz stadion?

Remélem 22 re kinyílik mindenkinek a szeme ér rájön hogy a fidesz csak a lopáshoz ért...

FYI: ha mészáros vagyonát szétosztanák a magyarok között, mind a kb 10 millió magyar kapna 40 millió forintot... ennyit lopnak a szemetek...

2021. máj. 16. 21:18
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok. Pont ezt mondom, ahhoz nem kell pénz. Karácsonyéknak az a kifogása, a kormányképtelenségre, hogy nincs pénz. Miért nem teljesültek hát azok az ígéretek, amihez egyértelműen nem kell pénz (pl Stadion-stop)?

2021. máj. 16. 21:23
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

2020ban épült új stadion pesten?

Lehet hogy igen, de én arról nem tudok. Ha igen, akkor ebben igazad van. De kérlek akkor arról dobj egy linket. Nem azért mert nem hiszek neked, csak én nem hallottam róla:)

De amúgy van egy példa arra is hogy mennyire semmibe veszi a fidesz az ellenzék szavát.

A campus vs kínai egyetem. Egyik nap még orbán is azt mondja, hogy jó legyen campus másik nap meg már rászervez egy kínai egyetemet és telibe szarja hogy mit mond Karácsony. Eddig úgy néz ki hogy kitart Gergely remélem így is marad.

2021. máj. 16. 21:49
 20/22 anonim ***** válasza:
A Főváros készpénz és értékpapírállománya csak lecsökkent 100 milliárd forinttal. Mondjuk, ha egy esti bulin a főpolgármester akrillal tréfás rajzokat fúj a rakpart aszfaltjára, és azt 7 millióert kell reggelre felmarni, akkor megy az könnyen.
2021. máj. 17. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!