Oltatnál, ha 300 millió forintot nyerhetnél ezzel?
Figyelt kérdés
Ohio állam kormányzója kihirdette, hogy a koronavírus ellen beoltott polgárok között május végétől kisorsolnak néhány szerencsést, akik fejenként 1 millió dollárt (296 millió forintot) nyernek. Öt héten át tart majd az akció, heti egy nyertessel. Mindenki játszik, aki kapott már oltást, a húzást az állami lottót működtető cég bonyolítja.
2021. máj. 13. 10:42
1/10 anonim válasza:
Ha biztosan ideadnák a pénzt és nem a szerencsére lenne bízva,hogy megnyerem-e akkor sem.
2/10 anonim válasza:
Én egyébként is oltakoztam, és ilyen nyereményjátékok nem befolyásolnak, annyira minimális az esély, hogy pont én nyerjek, hogy nem érdekelnek. Ha az amerikaiaknál ez válik be, ám legyen, ő dolguk.
3/10 anonim válasza:
Bevennéd a ciánkapszulát, ha egy tonna aranyat nyerhetnél? Na ugye.
4/10 anonim válasza:
Hát ez krva jó.az a borotvaéles kapitalista elme,mi mindent ki tud találni!
5/10 anonim válasza:
Ez is csak azt bizonyítja, hogy Bill Gates áll mögötte és tolja bele a pénzt (irónia).
6/10 anonim válasza:
Ha fixen megkapnám az összeget, akkor igen. Nekem már nem oszt nem szoroz, ha elpatkolok, jó lesz a családnak.
7/10 anonim válasza:
Egyrészt rég beoltattam magam, mert ezt társadalmi feladatnak tekintem. Másrészt azokon, akik 300 milla kp-ra tartják magukat, és annyiért már nagy kegyesen elfogadnának egy oltást, ami mellesleg egyebek mellett épp az ő tyúkszaros életüket is védi, nagyon jót nevettem. :D Aki viszont ciánkapszulához hasonlítja a vakcinát, az sajnos olyannyira sötét, hogy szót vesztegetni is kár rá.
9/10 anonim válasza:
Csak a nyereményért tuti nem, uyganis kevés az esély a győzelemre. AMúgy is akarok oltást, hogy mehessek ide oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!