Mit gondoltok arról, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt amelyik önállóan ki tudja állítani mind a 106 jelöltet?
Figyelt kérdés
Képesek lehetnek meglepetést okozni?2021. máj. 12. 16:43
1/11 anonim válasza:
A híveiknek biztos meglepetés lesz az eredményük.
2/11 anonim válasza:
Nem feltétlen előny. A mi városunkban pl. egy 8 általánost végzett hajdani melós a jelöltjük, akivel majd 20 éve egy gyárban dolgoztam. Kb. olyan, mintha a Ballik Győzikét jelölné.
Inkább az jön le az egészből, hogy odatesznek bárkit, csak döngethessék a mellüket, hogy nekik vannak jelöltjeik. Pedig én szavaznék rájuk, ha lenne rendes emberük, de olyanra nem fogok, akinél kérdés, hogy a saját nevét le tudja-e írni.
3/11 anonim válasza:
Meglepően fognak szerepelni, igen...
4/11 anonim válasza:
A Fideszt leszámítva kinek és miért jó, hogy mindenhol indítanak jelöltet, amikor egyiket sincs esélyük megnyerni?
Mintha én indulnék egy maratonon, és verném magam rá, holott jó eséllyel be sem fogok érni a célba, nemhogy helyezést érjek el.
5/11 anonim válasza:
4: lényegében az a szerepük, hogy az ellenzéktől vigyenek el szavazatokat, ezért tartja őket a fidesz
6/11 anonim válasza:
Hát nagy meglepetést nem okozhatnak. Vagyis már az meglepetes lenne tőlük ha 5%-ot elérnek.
7/11 A kérdező kommentje:
#2. Ki az említett személy?
2021. máj. 12. 17:07
8/11 anonim válasza:
#4, #5 Az nem zavar, hogy pont a Fidesztől vehetnek el szavazatokat? Én legalábbis nem nagyon tudom elképzelni, hogy valakinek az értékrendjébe beleférjen a Mi Hazánk is, meg a libsi moslékkoalíció is.
9/11 anonim válasza:
"Mit gondoltok arról, hogy ....? " Legalább 106 párttagjuk vagy szimpatizánsuk van.
10/11 anonim válasza:
A Jobbik csak 30-40 körzetben tud jelöltet állítani. Az a véleményem, hogy ez jobb eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!