Ha Gyurcsányné kerül hatalomra ismét nem lesz gázáremelés?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 21:03
11/18 anonim válasza:
7. Ezzel azt szeretnéd mondani, hogy 2010 előtt, mikor feleennyit kerestünk, és drágább volt a gáz, jobban álltunk a vásárlóerő indexálásával? Ti tényleg hülyének néztek mindenkit?
13/18 kretens válasza:
Eddig Magyarországon mindig férfi miniszterelnökök voltak.Én bár nem vagyok baloldali beállitottságú de mivel a nők több dologban is másként gondolkodnak mint a férfiak lehet még jól is járnánk.Én adnák egy esélyt neki.
15/18 anonim válasza:
#11, te tényleg tragikusan rossz vagy szövegértésben. Nem, 2009-ben valóban drága volt a gáz. Világszerte mindenkinek, nem csak a magyaroknak, te végtelenül hülye.
Azóta elképesztően olcsó lett, immár 6. éve. Amiből mi semmit sem látunk, mert a Fidesz mesterségesen és önkényesen magasan tartja az árat.
16/18 anonim válasza:
#15. Az a helyzet, hogy te bizony a 6. válaszban már le lettél érvelve. Jöhetsz itt a PPP-vel, de akár a teljes EU-t nézzük, akár a régiónkat, ezt mindenképp buktad. Egyszerűbb volna elfogadni, de tőlem persze nyűglődhetsz tovább nyugodtan.
17/18 anonim válasza:
16. Köszönöm, hogy nem kell ismételnem magam.
15. De mégiscsak kell: barom vagy, te ökör, de nagyon.
18/18 anonim válasza:
#3, mindenki arra a piacra jár, ahová akar.
Ha sokallod a főgázt, menj a világpiacra gázt venni!
Abban az időben mondta az Auchan energetikai főmérnöke, hogy drágábban veszi az áramot, mint egy müncheni háziasszony.
De jó is volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!