Miért nem elegendő az EESZT oltási lap a védettségi igazolvány helyett?
Múlt hét előtti héten megkaptam az oltást, azonban a törvényi 8 napos határidőn belül nem érkezett meg a védettségi igazolásom. A 1818-on azt a felvilágosítást kaptam, hogy biztosan nem fog 8-10 napon belül megérkezni az igazolvány, mert jelentős csúszásban vannak, jó, ha jövő hét folyamán megkapom azt, aggódni akkor kezdjek el, ha 1 hónap! után sem érkezik meg.
Ha az állam nem képes a saját maga által szabott határidőn belül kiállítani az igazolást, és az élet számos területére kihat az, ha valakinek nincs ilyen igazolványa (pl.: orvos látogatás, utazás, szórakozás), akkor miért nem elegendő egy 8 napnál régebbi oltási lapot magunkkal vinni, mint ahogyan az Ausztriában elegendő tud lenni.
Holnap még bemegyek egy kormányablakba, hátha azok látják, hogy hol áll ez a szar.
De nonszensz, hogy a XI. században nem tudnak egy EESZT-be egy add to Apple Wallet gombot betenni, ami hozzáadná a QR kódot + az összes igazolványon levő adatot az ember telefonjához, mondjuk 8 nappal az oltás után.
Nem kellene a gyártással baszakodni, nem veszne el, és nagyjából ugyanannyira biztonságos, mint a plasztik, mert ott is a QR adja a biztonságot.
Legalább harmadszorra teszed fel itt a GYK-n ezt a kérdést.
Mit vársz tőlünk? Mi a megfelelő válasz? Mert akkor megírjuk neked, csak nyugodj már meg.
Tömeges oltás van. Naponta tízezrek kapnak oltást. Tízezrek!
Újra mondom.
Kérdezd az illetékest. Azért van ott.
A QR kódot ne mond, mert csak összezavarod.
Nekem 13 napra jött meg.
Nyugi , meg fog jönni az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!