Ellenzékiek! Mikor fogjátok végre elismerni, hogy a kormány kiválóan kezelte a járványt?
Az oltások példaértékűen haladnak az EU-ban. Az olyannyira sokat kritizált kínai oltást már a WHO is elfogadja, egyre jobb a megítélése. A nyitások szabadságot biztosítanak és megmentik a gazdaságot. El sem tudom képzelni, hogy ha Gyurcsány lett volna kormány, akkor mekkora káosz lenne...
Fogadjátok el, hogy a kormány jól kezelte a járvány, világszinten!
Most.
Elismerem, kiválóan rosszul teljesített.
Remélem boldog vagy!
Én elismerem, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr vezetésével a Covid VB legfontosabb kategóriájában, a halálozásban világbajnoki címet ünnepelhetünk. Ez mindannyiunk sikere!
Ja, várj, nem, csak a 11 év alatt szándékosan lezüllesztett, kivéreztetett egészségügyé.
Miben? Most épp melyik számot kell néznünk és éljeneznünk? Nehéz követni, mert hónapokkal ezelőtt még azt mondta Orbán, hogy a halottak száma számít. Abban nagyon nem állunk jól. Persze erre jönnek azzal, hogy a '20-as többlethalálozás nyugaton rosszabb volt. Ami persze igaz, mivel nálunk az első hullám gyakorlatilag nem volt, a másodiknak a fele átnyúlt '21-re és a harmadik egésze, ami teljesen betalált szintén '21-ben volt.
Persze tudom, most az első dózist megkapottakat kell számolni, de nyugodj meg, pár hét, és keresnek majd egy új mérőszámot, mert az első dózisokkal majd beérnek minket a Németek.
Utólag jó döntésnek bizonyult-e az, hogy szereztek be külön úton is oltóanyagot? Igen. Emiatt az egész járványkezelésük jó volt? Nem, nagyon nem. A megmentik a gazdaságot részen meg csak sírni tudok. Egyedül a elvtárs, pajtás vállalkozóikat tömik ki megint, a mezei adófizetők éhen dögölhetnek, a nem kormányközeli vállalkozó pedig vegyen fel hitelt.
Már nagyon szeretnénk elismerni a kormány világszínvonalú, kiváló járványkezelését, csak eddig ilyet nem láttunk.
Nagyképűsködést, hazudozást, szükségtelenül beszerzett eszközöket, dupla áron umbuldával vásárolt vakcinát, közel 30 ezer halottat, hűtőkamionokat a kórházak udvarán, emberkísérletet a kínai vakcinával azt igen.
Mert azért ne tekintsük már zseniálisnak, hogy a vakszerencse utóbb igazolta a kormány hazardírozását. Orbánista fészbúk-harcosként mit kérdeznél, ha nem így sül el a dolog?
És mit kérdeznél, ha ugyanezt a "járványkezelést" mondjuk a Gyurcsány kormány csinálja? Felgyújtottál volna valamit a Kossuth téren, vagy legalább körbehugyoztad volna mély felháborodásodban?
Ezt a linket itt hagynám a hívőknek.
Ha nem tudsz angolul, akkor a táblázatban kattints a "Death/1M pop" oszlopra. Ez az egy millió lakosra jutó elhunytak számát jelenti. Ezután keresd meg Hungary-t (megsúgom nem lesz nehéz, mert első helyen vagyunk). Ezután írjátok le nekem még egyszer, hogy milyen kiválóan kezelte a kormányt a járványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!