#15.Az számomra nem érv.
Kell egy kidolgozott program és közvetíteni kéne a céljukat, megfelelő kampánnyal mindezt. Ja és az ex-MSZP-s politikusokat kéne először kirakni mert teljesen megvonnak minden hitelességet az ellenzékből...
De ez már off.
A Vona féle jobbikra megint rátenném az X-t, de tudom hogy a 20% kevés volt és ennél többet aligha érhettek volna el később is viszont így sem feltétlen lesznek sokkal népszerűbbek + önálló pártként megszűntek létezni.
#16 "Az számomra nem érv"
Pedig jelenleg ez az egyetlen járható és létező megoldás. A fidesz építi lefelé a demokráciát (a főügyész fideszes, a bírói kar úgyszintén, a tőkés réteg szinte kivétel nélkül a párthoz köthető, a nemzeti bank az ő kezükben van, az oktatás az egészségügy mind kézből etetett intézményekké avanzsálódtak és most folyik az egyetemek párt alá vonása is) és azt a rendszert már ismerjük sajnos. Jelenleg nincs szükség többre, mint megtörni ezt a folyamatot. Ha ez valakinek nem elég, mint "program" az nem tudom, mit akar. Semmire nem lehet alapozni, mert a fideszes pártfunkcionáriusok mindenhol ott vannak és bármit szét tudnak trollkodni. Tehát egyetlen program létezhet csak: megállítani orbán ámokfutását és az országot visszaadni a népnek. Ha ez megvan, akkor én is pártolok egy új választást, ahol mindenki egyenlő eséllyel indulhat és már lehet reális programot készíteni (akár ideológiai alapon).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!