Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Karácsony Gergő lesz az...

Ha Karácsony Gergő lesz az ellenzék miniszterelnök jelöltje az az ellenzék sikerét hozhatja meg, hogy ő nem kövér és alacsony Orbánnal szemben?

Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 15:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
55%
#10 Én beérem egy sima többséggel, nem kell már a 2/3, csak állandóan kötözködnek miatta. :)
2021. máj. 7. 16:31
 12/29 anonim ***** válasza:
22%

Mert Gyurcsány kikerülhetetlen. Gyurcsány egy átok az ellenzék nyakán. Amig valaki le nem szedi ezt az átkot - értsd gyurcsány vissza nem vonul az aktív politizálástól - ez az ellenzék képtelen lesz orbánt leváltani.

Karácsony pedig egy harmadosztályu bohóc ebben a játékban.

2021. máj. 7. 16:31
 13/29 Molyember ***** válasza:
63%
Ne viccelj már 12-es, még a Fidesz is nyíltan bukásra készül jövőre. Meg nem is ez a lényeg, hanem hogy miként jutottunk el a gyurcsányozásig onnan, hogy Orbán kövér. :D
2021. máj. 7. 16:34
 14/29 A kérdező kommentje:

A DK szavazók sokan vannak és nekik pedig exMiniszterelnök Úr kell.

Remélem Gergő lesz az aki kiállhat az alacsony és kövér keleti diktátorokhoz dörgölődő csútival.

2021. máj. 7. 16:35
 15/29 anonim ***** válasza:
59%

#12 mert szerinted elég lenne visszavonulnia? Ha a világ túl felén élne remete életet, akkor is mindenki és bárki Gyurcsány bábja lenne a fidesz média szemében, akitől akár csak egy kicsit is tart a fidesz.

Ha meghalna, akkor jönnének a "Gyurcsányné bábja" meg "Gyurcsány szellemi örököse" címkék, szóval az sem segítene.

Egész egyszerűen, ha a Fideszesek kifogynak az érvekből - ami nem gyakran fordul elő, mivel nem szoktak érvelni - akkor az egyedüli amivel jönni tudnak, hogy Gyurcsányoznak.

2021. máj. 7. 16:40
 16/29 anonim ***** válasza:
22%

Én még emlékszem 2018-ban a választás előtti napokban mekkora volt az ellenzéki lelkesedés.

Aztán este amikor a fidesz sorban hozta a körzeteket mindenki csak lesett mint a misi mókus. Most is valami hasonlót érzek. Én nem látom a határozott kiállást, a politikai üzenetet a karizmatikus ellenzéki vezetőt. Ezek nélkül nem fog menni. Nem egy rúd parizerrel kell rohangálni a parlamentben. Ennél még a kutyapárt is viccesebb.

Bizony az alacsony kövér orbán fogja a földbe taposni gergőkét.

2021. máj. 7. 16:40
 17/29 anonim ***** válasza:

Ha működik a gyurcsányozás persze hogy kihasználja a fidesz propaganda csapata.

Pontosan ezért kellene egy olyan erős politikai üzenet az ellenéktől ami elnyomja a gyurcsányozás hatását. Egyenlőre nincs ilyen a látóhatáron sem. Az ellenzéknek kellene keresnie egy témát ami érzékenyen érinti a magyar lakosságot és arra felfűzni a kampányt. Egy olyan témát amit nem tud kimagyarázni a fidesz.

2021. máj. 7. 16:44
 18/29 A kérdező kommentje:

Akkor még nem volt összefogás.

Pl. ha lett volna az lmp sem segíthette volna olyan nyíltan 2/3-hoz a rezsimet.

Ez a választás más lesz bármit is sugall a Takony - Rogán propaganda gépezet vagy a kis Gnóm Fodor Gábor mostanában.

Szerintem 2/3 biztosan nem lesz (lehet ezért is lop most többet a szokásosnál is a rezsim) de egy ellenzéki győzelem sincs kizárva.

2021. máj. 7. 16:49
 19/29 A kérdező kommentje:

Amúgy 17-esnek annyit.

Akiket Gyurcsányozással lehet fanatizálni azok a rezsim szavazói akiknek elég többnyire a közmunka és kiló krumpli.

Aki értelmes és ellenzéki azt rohadtul nem érdekli a Gyurcsányozás. Akiket pedig a rezsim elér azoknak mondhat az ellenzék bármit. Ezért is kér felülni a fidesznek.

Én pl. már 3 éve is bírtam a jobbikos jelöltre szavazni, mert tudtam neki van csak esélye. Persze sokra nem mentem vele még akkor.

2021. máj. 7. 16:50
 20/29 anonim ***** válasza:
22%

Sok embert ismerek akik szeretnék ha orbán menne de felteszik a kérdést. Mi lesz másnap ? Hogyan lesz stabil kormányzás ? Vagy elkezdődik egy végeláthatatlan koaliciós válság ?

Mi lesz az országgal egy olyan ellenzéki győzelem után amikor csak néhány szavazatos többségük lesz a parlamentben ?

Mit tudnak megvalósítani a választási ígéretekből ?

Sokaknak az az érzése hogy egy választási ígéretet biztosan nem fognak betartani. Nem fogunk lopni. Vagy ezt meg sem ígérték ?

2021. máj. 7. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!