Ha a magyar lakosság 100 százaléka beakarná magát oltatni, akkor az mennyi idő alatt sikerülne?
A háziorvossal legközelebb hétfőn tudnék beszélni.
Kicsit parázok a rendszer miatt.
"Kicsit parázok a rendszer miatt."
Miért?
Azért, mert vizsgáim lesznek hamarosan és nem akarom, hogy a két dolog ütközzön egymással. Akkor a vakcina beadása után számolnom kell 3-4 napot, ha a mellékhatások ledöntenek a lábomról, de a vizsgák lementeléig se lenne jó várni, mert akkor bőven május második felében kapnék vakcinát, a kártyát meg június közepén, addig meg ki leszek zárva a világból. Most mondok egy példát, mondjuk időpontot foglalok hétfőre, és megkapom a dózist, de péntekig leterít a mellékhatás, akkor nem tudok elmenni vizsgázni, csak októberben. Ha 15-én kapok vakcinát, és utána dőlök ki több napra, akkor meg lehet a 20-i vizsgára nem tudok eljutni, és akkor ott vagyok újra, hogy októberig off.. De ha május 21-ig fixen várok, akkor regisztrálok, akkor olyan május 27-28 környékén kapok vakcinát, a kártyát meg június 15 tájékán. Egy hónap off így is úgy is....
Ja, a többség. Én viszont amikor utoljára kaptam vakcinát még általánosban, kidőltem 2 napra a láztól. Jó, oké hogy más oltóanyag lesz majd, mint az akkori, de én ilyen mellékhatásos ember vagyok.
"A háziorvossal legközelebb hétfőn tudnék beszélni."
A regisztráció után legalább 4-5 munkanap, mire az adataidat kiküldik az orvosnak, szóval ez nem gond. Hétfőn még akkor se tudna mondani semmit, ha ebben a pillanatban regisztrálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!