Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kedves Orbán Viktor nem...

Ha kedves Orbán Viktor nem jelentette be hogy lesz-e vagy nem lesz iskola hivatalosan akkor tekinthetjük úgy hogy ő ezt már kijelentette és kész ?

Figyelt kérdés
Csak mert azért annyit tehetne hogy a rádióba megerősítse, vagy mondjuk ha nem kell akkor ezt elmondja mert akkor meg kell venni pár cuccot.. sokan mondják még most is hogy nem lesz, de nem tudom valószínű hogy csak hamis ábrándokat kergetnek mert hétvégén már úgysem jelenti be..
2021. máj. 7. 09:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az "iskolások" majd utólag fogják érezni, hogy ez a két év (a tavalyi és az idei...és ki tudja mi lesz jövőre) hiányozni fog az életükből. Olyanok ők ebből a szempontból mint a halott aki mennyi mindenből kimaradt...

A tavalyi tanévben kimaradt márciustól minden év végéig ami beletartozik egy tanévbe, idén meg novembertől májusig.

Persze nem tehetnek róla! Ez csak az ő bajuk!

2021. máj. 7. 11:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom milyen bejelentésre vársz. Ki van adva a közlönyben. Lesz suli is, illetve már nem ajánlják a home office-t. Egy hónapot csak kibírsz a suliban nem?

Persze azok koppanni fognak akik egy éve egy szót sem tanultak. Ismerek ilyen gyereket.

2021. máj. 7. 12:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Huha. Inkább végig se olvasom ezeket. Én kérek elnézést hogy a sok lesz iskola dàtum után merek kételkedni. Sokszor mondta már Orbán jajj lesz így úgy aztán mégse lett szóval annyi kitelhetett volna tőle hogy a reggeli rádióban nyilatkozzon. De ha már itt tartunk nem egyedül kelett volna erről döntenie véleményem szerint tanácskoznia kelett volna legalább egy profeszorral hogy mennyire lenne jó kinyitni az iskolákat úgy hogy még csak jővőhéten kezdik el oltani a fiatalokat, sokak szülei meg sorra se kerültek még, de hat egyéni szocprobléma, nem de? :) jön a foci meccs eltűnt a vírus hirtelen minden nyit, hurrá! Orbán a mi urunk. Ja és kedves előző válaszolok feltettem egy kérdést, nem értem miért kell egyből valakinek ezáltal ismeretlenül ilyen módon válaszolni, meg nem is értem egy kérdésből honnan tudjátok megállapítani hogy valaki mennyire tanult vagy hogy hol van agyilag. Nyilván sehogy. Imádom ezt az oldalt komolyan, mindennap valami ujat tanul az ember:)
2021. máj. 7. 17:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Miattam meg csak ne aggódjon itt senki! :) Normálisan végig vittem az onile oktatást tanultam írtam mindent és lám nem úgy állítok be hétfőn hogy se kép se hang. Úgy gondolom mindenki magából indul ki ilyen téren.. mindenki magának tanul, nem a tanárainak akik mellesleg még csak délután közölték hogy mostmár biztosan lesz, de hozzátették kitudja lehet vasárnap megtudjuk hogy mégse. Itt senki sem érthetetlen de Orbán képes percenként változtatni az idióta döntéseit. És itt nem arról van szó hogy nem akarok iskolába menni vagy hogy nem bírok ki egy hónapot! Szerintem érthető hogy féltem a szeretteim vagy nem? Igaz nem elég indok hogy nem akarok haza hozni az otthonomba egy világjárványt mások szerint, de szerintem igenis egy nyomos indok. Minden olyan ember aki általánosít hogy minden diák csak feküdt, járkált ide oda, züllött menjen a fenébe mert vannak kivételek és nem így kell felfogni, nem az én és a kortársaim hibája hogy ennyi ideig nem volt jelenléti oktatás, és ez a pedagógusokon múlott nagyrészt hogy normálisan adják le az anyagot, másrészt meg persze a diákokon is hogy ki mennyire tanulta meg tisztességesen... ez most részben nem a kommentelőknek szólnak ezek a soraim mert sok mindenre kitértem,de azért el kelett mondjam a véleményem.
2021. máj. 7. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Na én meg ezt nem olvasom végig. Az elején is a rinyálás megy. Lesz suli. Törődj bele. Lassan nyár. Addig kibírod.
2021. máj. 7. 18:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Ja mèg az a legjobb mikor itt mindenki előadja,hogy jaj megfertőződünk a suliba. Hazaviszem a vírust. Mert máshova te nem jársz? Bolt, tömegközeledés stb? Nyáron nem fogsz menni sehova? Csak az iskola a nagyon veszélyes hely? Hagyjuk már tényleg.

Ha annyira fèlsz várj az oltásodra vagy a szüleid oltassák be magukat.

2021. máj. 7. 18:04
 17/18 anonim ***** válasza:
*suliban
2021. máj. 7. 18:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Fentebb leírtam hogy a szüleim várnak az oltásra. És nyilván mentem karantén közbe olyan helyekre ahova muszáj volt.. gondolok itt bolt stb de ott megtudtam tartani a távolságot fertőtlenítő maszk stb. De ha vissza megyünk harmincan egy teremben egymás nyakába lihegni kétlem hogy sikerül megelőzni. Főleg hogy kitudja ki hol járt. Oltani meg csak jovoheten kezdenek addig simán haza tudom hozni, de remelem nem fogom. Úgyhogy bárhogy nézzük nem jó helyzet ez
2021. máj. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!