Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Külföldön élő magyarok!...

Külföldön élő magyarok! Fogtok szavazni a 22-es választásokon? Vagy nem érdekel a magyar politika?

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 20:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
7: sajnos erre mondják, hogy szavazatvásárlás, a támogatást nem sajnálom, de aki nem él itt, az ne szavazzon ide
2021. máj. 6. 20:49
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
#7 Ez amúgy rohadt undorító és felháborító, hogy a ti seggeteket kvázi kinyalják, csak hogy rájuk szavazzatok, miközben azoknak, akik kimentek innen nyugatra, szinte el van lehetetlenítve a külföldről való szavazás. Mert ugye ők nyilván nem véletlenül mentek ki, nem is szavaznának a fideszre.
2021. máj. 6. 20:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Míg MO-n laktam sem jártam, miért épp 1500km-ről akarnék annyira szavazni?
2021. máj. 6. 21:09
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
Mi szavaznánk, de nem lehet. :( Itt nálunk Észak-Koreában népszerű a FIDESZ, mert hasonló rendszert szeretnének kialakítani, ez nekünk nagyon szimpatikus.
2021. máj. 6. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
7-es: dehogy vagy te erdélyi.
2021. máj. 6. 21:25
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
#12. Vona Gábor tett lépéseket ez ügyben. Keresd meg a Facebookon. Én sajnos lemaradtam ebben való támogatásról, ez van amikor nincs valakinek egy rádiója(Kossuth) tévéje (m1) és az adófizetők pénze plakátokra, hogy sok emberhez eljusson a kezdeményezés. Végül is meglett a kellő mennyiségű szavazat, ami elindíthat változást a te esetetben is.
2021. máj. 6. 21:39
 17/20 anonim ***** válasza:
13%
Nem, mert addigra, ha minden jól megy már német állampolgár leszek. De annyira nem is érdekel, egyék meg amit főztek.
2021. máj. 6. 22:01
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
Akkor már nem lesznek választások, egypártrendszer lesz.
2021. máj. 6. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:
32%

16: Vona Gábor egy online aláírásgyüjtést kezdeményezett az ügy erdékében, aminek amúgy se lett volna jelentösége közjogilag, de ha a nem közjogi, hanem politikai jelentölségét nézzük az egy 0, mivel összesen 25 ezeren szavaztak online, úgy-hogy kb 300-600 ezer magyar él ill. dolgozik külföldön. Ha mondjuk 100 ezren szavaztak volna, akkor azt mondom van ejlentösége az ügynek, de igy gyakorlatilag 0. Azt se lehet modani, hogy nem volt terejszztve minden külföldi facebook magyarok csoportjába napi szinten osztottak meg az ügyet, fizett facebook hirdetés is voltak, nekem mindennap feldobta a facebook. Tehát az ügy iránt minimális az erdkelödés.

12-es: Nincsenek a nyugaton dolgozó magyarok "elllhetetlenítva" a szavazástól, legfeljebb nehezítve mivel amennyiben nincs bejelentet lakcímük a külföldi roszágban, el kell menniük a külképviseletre. Tegyük hozzá a top országokban ritka, hogy a legközelebbi külképvsielet 4-5 órás utazásnál messzebb van, tehát akiktöl a külképvsielt emssze van, pl 10-12 óra a repülöutra azok Europan kivül vannak, de azok száma minimális eleve. De még az USA-ba is nemcsak a nagy varosokban, hanem azokban az allmokban ahol sok amygar er, szinte midnehol van tisztelebeli konzul, ahol lehet szavazni, van ahol több is.

Politikai pártszimpátiát pedig nem érdemes vonni, azért, emrt valaki külfäöldön dolgozik még nem lesz automatikusan kormányellenes, ma már a legtöbb ember nem politikai okból megy külfödlre, meg az elmúlt években küldöldre menö dolgozók csak egy részei a külföldi diaszpórának, vannak olyanaok is akik pl a 70es/80.as években disszaidáltak vagy nem sokkal a rendszerváltás áltás után mentek ki, például az ö köreikben a fidesz elég jóláll, sokan szavaznak közülök is, ha még meg van az állampolgárságuk

2021. máj. 6. 23:16
 20/20 anonim ***** válasza:
29%
Viccen kívül, Cluj Napocalakok, demokratikus koalícióra szavazok, sajnos csomó itteni hungor bozgor senkiházi szavaz a fideszre. Én itt AUR-ra is szavaztam.
2021. máj. 7. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!