A magyar kontingens újjáépítő/felügyelő/kiképző feladatkörben van kint, tekintsed humanitárius segítségnyújtásnak. És az, hogy ma is megtámadtak egy katonai konvojt, bizonyítja, hogy továbbra is szükség van ott rájuk.
Egyébként én is sajnálom a srácot, de ők önként mentek, nehogy már mi döntsük el helyettük, hogy van ott keresnivalójuk vagy nincs.
2010. aug. 23. 13:00
3/33 anonim válasza:
Magyarország a NATO tagja amely együttműködik az amerikai hadsereggel. Megállapodtak hogy a NATO országok résztvesznek a békefenntartásban. Amerikai katonák haltak meg amikor az amerikaiak megállították a délszláv háborút. Ugyanis a szerbeket az amerikaiak állították meg, ha elfelejtette volna valaki.
2010. aug. 23. 13:01
4/33 anonim válasza:
Én nem vagyok ott. Ja, hogy a magyar katonák mit keresnek ott? Megmondom neked: k*rva sok pénzt.
2010. aug. 23. 13:10
5/33 anonim válasza:
Persze hogy van ott háború, senkinek nem tetszik az idegen betolakodó.
2010. aug. 23. 13:19
6/33 A kérdező kommentje:
Igen "Mi" vagyunk ott,mert a magyar kormány küldte ki őket.
Most akkor hősi halott vagy megszálló zsoldos terrorista?
2010. aug. 23. 13:19
7/33 anonim válasza:
A munkáját végezte, amelyet önként vállalt, és tisztában volt annak kockázataival. Nem úgy halt meg, mint azok a szerencsétlen honvédek, akiknek esze ágában sem volt harcolni, de a világháborúban kihajtották őket a frontra, hogy más ártatlanokat öljenek.
2010. aug. 23. 13:23
8/33 anonim válasza:
Aki oda kiment, az vállalta, hogy nem a Kanári szigetekre megy nyaralni, hanem Afganisztánba szolgálatot teljesíteni és esetleg meghalni.
Viszont magyar katonának ott semmi keresnivalója nincs. Csepp a tengerben a magyar kontingens.
2010. aug. 23. 13:23
9/33 anonim válasza:
Most akkor hősi halott vagy megszálló zsoldos terrorista?
Jó a kérdés.
A válasz bonyolultabb.
Magyarország számára hősi halott.
A nyugati hatalmak számára járulékos veszteség.
Az afganisztáni tálibok számára hitetlen terrorista.
2010. aug. 23. 13:27
10/33 anonim válasza:
Én azt birom, amikor Amerika megmondja egy másik országnak, hogy ott milyen társadalmi berendezkedésnek kell lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!