A németek és osztrákok a magyarok fölött állnak?
Úgy mindenben.
Épp kint vagyok Ausztriában (nem elsőre), és mindig megállapítom, hogy ezek az osztrákok tudnak valamit. Jók az utak, tisztaság van, minden rendezett, a kis falvak nem halódnak stb.
Nem lopnak annyira az ország vezetői? Vagy miért?
"Épp kint vagyok Ausztriában (nem elsőre), és mindig megállapítom, hogy ezek az osztrákok tudnak valamit. Jók az utak, tisztaság van, minden rendezett, a kis falvak nem halódnak stb.
Nem lopnak annyira az ország vezetői? Vagy miért?"
Az osztrákok nem csak vinnyogni tudnak, hogy "majd ha én is annyit keresek, mint a másik, akkor majd hajlandó leszek felvenni a szemetet", hanem természetes nekik, hogy tiszta környezetben élnek. Számtalan dolog van Magyarországon is, amely nem a pénzen múlik (szemetelés, köztulajdon tiszteletben tartása, közlekedési morál, másikkal szembeni udvariasság stb.), de mégsem jutott el az ország nagy része erre a szintre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!