Az emberek miért hisznek minden féle hazug baloldali propagandának?
Tök mindegy, hogy bal vagy jobb. Propagandát szeretik az emberek, és szeretni is fogják.
Az értelmes ember ezt úgy is ki tudja szűrni, hogy mi az igaz és mi az ami már hazugság.
Mert nagy részük meg van vezetve. De a butaságnak nincs ideológiája most kommunista eszméket vallanak szivárványba csomagolva de lehet holnap meg fajgyűlölők lesznek.
Én inkább segítem a honfitársaim ahogy tudom.
"Sokkal több a baloldali internetes oldal"
Ez remek hír a kb. 3 millió magyar ellenzéki részének, akik az internetet hírfogyasztásra használják. Megnézheted te is a baloldali híroldalak olvasottságát: napi 1 millió embert csak a kiemelt napokon ér el az első helyért vetekedő Index vagy 24.hu.
Természetesen óriási az olvasók közti átfedés is, aki a 24.hu-t olvassa, az elmegy a HVG-re, 444-re, Telexre is. Ez a nyomtatott újságok vagy akár tévék, rádiók esetén sincs így.
"Az emberek miért hisznek minden féle hazug baloldali propagandának?"
Amiért hisznek mindenféle hazug jobboldali propagandának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!