Kire fogsz szavazni 2022-ben!?
Mivel a Fidesz is láthatóan kormányváltásra számít és én is úgy gondolom hogy most lehet egálban a Fidesz és az ellenzék szavazótábora, ami innentől fogva egyre inkább gyarapodni fog, így meggyőződésem hogy 2022-ben nyerni fog az ellenzéki összefogás.
Azonban, mivel a Fidesz előre arra törekszik hogy keresztbe tehessen a következő kormánynak így nem sok jóra számítok. Egyrészt az is kérdéses hogy mennyire stabil az ellenzéki összefogás, másrészt ha nem fogják betartani az ígéreteket, akkor 1 ciklust örülhetnek ha ki fognak bírni.
Szóval én a Mi Hazánk Mozgalmat fogom támogatni mindkét listán. A parlamentben nekik is ott a helyük, az 5%-kot megérdemlik és kelleni fog egy harmadik lehetőség 2026-ban. Ha a Fidesz és az ellenzéki összefogás kiiktatják egymást, akkor kénytelenek leszünk esélyt adni a Mi Hazánknak, amit szerintem nem bánnánk meg, főleg ha az emberek megismernék őket.
Amúgy ha veszít az ellenzéki összefosás nagy élmény lesz az ellenzékiek képébe tolni ^^
Bár már most látom hogy vagy a nép lesz lehülyézve vagy majd rohannak az EU-hoz hogy csaltak!!!!!444!!4!4!4!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!