Szerintetek is az egyetlen igazi értékeket közvetítő, hiteles párt az a Mi Hazánk?
#28 Az LMP-nek frakciója van. 2%-ot értek el az EP választáson. A Mi Hazánk támogatottsága ugyanezen a választáson 3% volt. Nekik pedig csak 2 képviselőjük van. Egyébként Novák Előd átadta a mandátumát a Jobbiknak. Csak 2 mandátumot kért a Mi Hazánk. A 2018-as országgyűlési választáson sok olyan ember is adta a támogatás jelentős részét, aki most mihazánkos. Inkább a Polgári Válasz, a Volner Párt vagy a Közösen Vas megyéért Egyesület képviselőit kéne felszólítani a mandátumok visszaadására vagy az áruló Fülöp Eriket.
A Mi Hazánk egyébként csak népszavazáson kérdezné meg az embereket az EU-tagságról. Nem a kilépés, hanem a mérlegelés és a gondolkodás mellett kampányol. Ez a demokrácia. Nem?
"A könyvdaralás abból a szempontból érthető szerintem, hogy igaz, hogy a meséket nem kellene teletömni ezzel az aberrált, erkölcstelen, dekadens liberális eszmével, és fel kellett valahogy hívni magukra a figyelmet, ha csak úgy elmondják meg leírják kb. senki észre se vette volna."
1. A könyvdarálás semmilyen szempontból nem érthető.
2. Tizedannyian sem vásárolták volna meg, ha Dúró Dóra nem darálja le.
Dúró Dóra könyvdarálásánál talán csak Gyurcsány "23 millió román"-ozása volt kontraproduktívabb a magyar politika elmúlt évtizedeiben.
Valahol értem én a csaj motivációját, de azért politikus, hogy tudja, egy ilyen agresszív ellenpropaganda nem lesz hatásos...
Miért kell annyira felmagasztalni egy rühes könyvet? Ha én most irok egy könyvet arról, hogy ki kéne irtani az összes afrikait ázsiait izraelit és arabot majd azt kiadatom egy zs kategorias Kiadóval akkor annak a könyvnek lesz muvészeti értéke? Nem csak fehér papirra vetett propaganda lenne szines boritoval, pont ugyanugy mint ez a meseország mindenkié.
Ennyi a történet.
@37: azért ha már a pártokat minősíted, akkor legalább utánanézhetnél, ha már magadtól nem tudod.
A Jobbik valóban a szélsőjobboldalról indulva jutott el mára a jobbközépig.
a DK alapítása óta baloldali, liberális elveket hirdet, ezen nem változtatott.
A fidesz pedig a radikális szálsőliberalizmustól jutott el a demagóg populizmuson és radikális konzervatívizmuson keresztül a jelenlegi helyére, a szélsőségesen nacionalista/soviniszta szélsőjobboldalig.
Abban igazad van, hogy a mihazánk ez utóbbinál lényegesen megbízhatóbban maradt a hungarizmussal határos szélsőjobboldalon; a fidesz köpönyegforgatásától függetlenül attól mindig jobbra helyezkedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!