Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy amint azonosí...

Támogatnád, hogy amint azonosítják nálunk is az indiai mutánst, a mostani védettségi igazolványokat azonnali hatállyal vonják be?

Figyelt kérdés

[link]

Ez az oltás a covid-19 ellen volt jó, ez meg már a covid-B.1.617 variáns. A tüskefehérje a felismerhetetlenségig mutálódott, valamint ez a törzs genetikailag már nagyon távol áll az eredetitől ami ellen a vakcina készült. Akit a régi vakcinával oltottak be, vagy a régi víruson esett túl, az ugyan úgy megfertőződhet, terjesztheti, lélegeztetőgépre kerülhet és meghalhat.

Támogatnád, hogy a covid-B.1.617 megjelenése után (ami szakértők szerint már csak pár nap) a jelenlegi védettségi kártyák legyenek érvénytelenek?

2021. máj. 4. 21:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

#19 egyáltalán nem vállalja. És ezt nyíltan ki is mondják. Brazíliában pont emiatt utálja az elnök a vakcinagyártókat, ő mindig nyíltan kimondja a fontos dolgokat.

És a legtöbb országban a kormány sem vállalja. Egyedül a világ legtisztességesebb emberei által lakott Japánban vállalja a kormány a felelősséget az összes beadott dózisért.

2021. máj. 5. 17:12
 22/26 Alex Fly ***** válasza:
@20: pontosan ugyanűgy, mint minden egyéb orvosi beavatkozáskor is aláíratják veled. Ennek semmi köze a gyártó felelősségéhez...
2021. máj. 6. 01:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Hogy a francba ne vállalna felelősséget a gyártó? Anélkül az EMA egyetlen vakcinának sem adna forgalomba hozatali engedélyt az EU-ban. Itt csak a kakadu Petike által behozatott keleti vakcinákkal van gond, mert az égvilágon semmilyen garanciákat nem kértünk a gyártóktól, így ha bármi gond lenne velük, ők mossák kezeiket.
2021. máj. 6. 08:01
 24/26 anonim ***** válasza:
Visszatérve a kérdésre: jelen tudásunk szerint a vakcinák minden ismert variáns ellen hatékonyak, legfeljebb nem olyan magas százalékban, mint az eredeti wuhani vírustörzs ellen. A 60%-os védettség is jóval több mint a 0%-os. Szóval a kormány biztosan nem fogja bevonni. Már csak azért sem, mert azzal beismernék, hogy az eddigi intézkedések, a korai nyitás, és az emberek kártya szerinti megkülönböztetése hiba volt. De ez a kormány 11 éve van hatalmon, és még egyszer sem volt rá példa, hogy bármilyen hibát elismertek volna. A felelősséget meg semmiért nem vállalják, mert mindig arra a nevetséges konzultációra hivatkoznak, amit csak mániákus fideszesek és botok töltenek ki, így semmi szín alatt nem lehet nemzetinek nevezni, ugyanis a nemzet döntő többsége ilyen ál-konzultácókban nem vesz részt. De ez nem akadályozza meg a kormányt abban, hogy a döntések után arra hivatkozzanak, hogy ezt az emberek akarták így. Én ez alapján kizártnak tartom, hogy bármi változás lenne a kártyák ügyében.
2021. máj. 6. 08:16
 25/26 anonim ***** válasza:
45%

Valaki itt azt írta h a BRIT variáns miatt is telesírtáka sajtot és nem haltunk meg.

Mi.

De más igen.

Kismamák ❗

Én személyesen ismertem kismamát, aki tüdejét 100%ban megtamadta a vírus, már mélyaltatásba gépen vették ki a koraszülött gyermekét. Pár napra elhunyt, úgy, hogy azt se tudta, a gyermeke megszuletett.

A gyerek nehéz körülmény közé szorult az apával.

És ez az ő életébe is megmarad örökké, mikor egyesek már a vírusra se fogtok emlékezni (remélem), az a gyerek, és sok más a temetőbe fig emlékezni rá és minden nap.

Az oké h sok más miatt is árvulnak gyerekek. De itt erről a virusrol van szó, qlapbetegseg nélküli kismamákról és arról hogy ugyanm@r brit variáns, ha engem nwm citt el akkor lof@sz a vírus.

2021. máj. 6. 13:02
 26/26 anonim ***** válasza:
25 nem arrol beszeltem hogy engem nem vitt el a brit mutans ezert nem is veszélyes, hanem arrol hogy azzal kapcsolatban is ment a panikkeltes hogy nem hat a vakcina pedig de.
2021. máj. 7. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!