Vennél-e használt autót Orbán Viktortól?
Nem.
Autót szerény, csöndes embertől vennék, aki nem folyton másokat legyőzni akar. Mert ez az autóvezetési stílusban is megjelenik, és hatása van az autóra.
Valahogy így lenne szövegezve a hirdetés:
Eladó egy VW Transporter, első tulajdonostól.
Kilométerszám: Kevesebb van benne, mint amennyivel vettem. Sokat tolattam.
Állapot: Sokkal újszerűbb, mint amilyennek látszik.
Teljesítmény: Jobban teljesít, mint bármelyik másik jármű az Európai Unióban.
Beltér: A kormány már nagyon megkopott, lóg, nagy a holtjátéka hol balra, hol jobbra, a beltérben hámlanak az anyagok. De emberek, ez patina! Már csak ezért is sokat ér.
Eladás oka: Kicsit megszaladtak a törlesztők. Már hitelkiváltással is alig győzöm.
Megjegyzés: Kiszereltem belőle ezt-azt, a hifit, az ABS-t, a tempomatot, a két üléssort, a szőnyegeket, a sebváltógombot, a pedálburkolatokat, ezeket megtartom emlékbe. Ha esetleg nem indulna be az azért van, mert a motortérből is kiszedtem valamiket, katalizátort, ilyesmit és átírattam a labmda szondákat a vezérlőben, hogy nekem mindig jó értékeket mutassanak. De önnek ezek úgyis feleslegesek, örüljön, mert így sokkal könnyebb az autó, és még jobban teljesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!