Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vennél-e használt autót Orbán...

Vennél-e használt autót Orbán Viktortól?

Figyelt kérdés
A használt dolgok kereskedelme alapvetően bizalmi kérdés, vagyis hogy hiszel-e az eladónak.
2021. máj. 4. 13:15
A kérdező szavazást indított:
Nem. (Mivel csak érdekei vannak, ha teheti simán átvág. Ha lovat árulna, a virslinek való gebét is versenylónak mondaná)
Igen (soha nem hazudik. Ha azt mondja jó a kocsi, akkor az úgy is van)
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Nem, de máshonnan sem, mert nincs jogosítványom.
2021. máj. 4. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
A sajátomat is neki adnám!
2021. máj. 4. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Mennyire hasznalt, vagy hogyan hasznalt ... nem mindegy! A melyikben Putyin megdugta az johet, mert az azert nincs agyon hasznalva ... :)))
2021. máj. 4. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Mint tudjuk, drága Viktorunk mindig 15éves vackokkal járt (Renault pl.), így nem. Hát kinek kell egy olyan autó, ami már matuzsálem koru? Mivel úgy sincs 1 fillér megtakarítása sem, tuti drágán akarná adni, hogy tudjon venni egy 10éves katrancot.
2021. máj. 4. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha feltételezzük, hogy akarnék használt autót venni, akkor magammal vinnék egy autószerelő ismerőst, aki ért az autókhoz, kizárólag olyat vennék, amiben nem dohányoztak, alkalmas városi közlekedésre, de lehet menni nagyobb távolságokat is, és nem strapálták le. Szóval lehet, hogy egy cég üzletkötőjétől sem vennék autót, aki rengeteget használta a munkája során. Hogy ki adja el, az számomra másodlagos információ, és nem is reklámoznám senkinek, ha esetleg valami ismert ember, mindegy, hogy Orbán Viktor vagy Bill Gates vagy a római pápa.
2021. máj. 4. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

Autót szerény, csöndes embertől vennék, aki nem folyton másokat legyőzni akar. Mert ez az autóvezetési stílusban is megjelenik, és hatása van az autóra.

2021. máj. 4. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
Még a kutyám sétáltatását sem bíznám rá!
2021. máj. 4. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
11%
Orszagomat is iranyithatja ha akarja en ugysen erek ra :)
2021. máj. 4. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Valahogy így lenne szövegezve a hirdetés:

Eladó egy VW Transporter, első tulajdonostól.

Kilométerszám: Kevesebb van benne, mint amennyivel vettem. Sokat tolattam.

Állapot: Sokkal újszerűbb, mint amilyennek látszik.

Teljesítmény: Jobban teljesít, mint bármelyik másik jármű az Európai Unióban.

Beltér: A kormány már nagyon megkopott, lóg, nagy a holtjátéka hol balra, hol jobbra, a beltérben hámlanak az anyagok. De emberek, ez patina! Már csak ezért is sokat ér.

Eladás oka: Kicsit megszaladtak a törlesztők. Már hitelkiváltással is alig győzöm.

Megjegyzés: Kiszereltem belőle ezt-azt, a hifit, az ABS-t, a tempomatot, a két üléssort, a szőnyegeket, a sebváltógombot, a pedálburkolatokat, ezeket megtartom emlékbe. Ha esetleg nem indulna be az azért van, mert a motortérből is kiszedtem valamiket, katalizátort, ilyesmit és átírattam a labmda szondákat a vezérlőben, hogy nekem mindig jó értékeket mutassanak. De önnek ezek úgyis feleslegesek, örüljön, mert így sokkal könnyebb az autó, és még jobban teljesít.

2021. máj. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!