Csak en tartom zsarolasnak, amit a kormany a vakcinazassal muvel?
"Béci, menj vissza a kamionra..."
Már megint benéztél valamit. Gyakran csinálod?
"Bemondták a tévében, akkor az úgy van!"
Pedig mindenki tudja, hogy ha valamit bemondanak a tévében, az 100%-ban hazugság. Észrevetted vajon, hogy ugyanolyan egybitesek vagytok mindketten?
Sejtettem, máris 0%. :-) Provokáció volt, hogy lássuk, mi az alap hozzáállás.
Követelőzés, kritizálás, okoskodás, mások kiosztása, önös érdekek másokat leszarva, jogokért való asztalcsapkodás megy. Szabályok alapvető betartása, társadalomért való közösségvállalás, empátia, hazaszeretet, lokigkus gondolkodás nem megy.
Jöjjenek megint a negatív pipák! Ne csalódjak bennetek, nagyon várom! 😂
Na itt a sok NER-es.
Én csinálom a kötelességem, közben viszont zavar, hogy a felsőbbség röhög rajtam a fejem fölött!
És szarik rám!
Nem értem miért sírsz a nyugati vakcináért, amikor ott az Astra?
Ja, hogy finnyás vagy, neked CSAK a Pfizer jó? Hát akkor várd csak ki a sorod, csak nehogy előbb a korona vigyen el.
Lekopogom.
Inkább a korona, mintsem esetleg az "önkéntes" oltás 2-3 nap múlva hirtelen...
"Inkább a korona, mintsem esetleg az "önkéntes" oltás 2-3 nap múlva hirtelen..."
Ezekszerint te több olyat ismersz, akit az oltás vitt el, mint a korona? Mivel sehol sem lehet olyat találni, hogy aki bizonyítottan az oltástól halt meg, azzok közül kinek milyen alapbetegségei voltak, te a saját tapasztalatod alapján biztosan tudsz segíteni. Nyilván ettől még nem lesz reprezentatív a felmérés, de valami alapot biztosan ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!