Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem szélsőséges, azt...

Aki nem szélsőséges, azt miért kell lemínősíteni? Ez a mai politikai vitakultúra?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból
2010. aug. 23. 02:29
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Senki nem fog leminősíteni ha nem szajkózod amit a zsidó médiában hallasz, ha nem tudsz politizálni nem tudsz semmit a politikai dolgokról kik állnak mögött inkább jobb csöndben maradni és senki nem szól le!
2010. aug. 23. 05:04
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
Mert ezen az oldalon csak azt a véleményt fogadják el,amelyik a zsidókat szidja!
2010. aug. 23. 07:35
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Távol maradok a politikától, és csak magammal foglalkozok. Vicces, de ha mindenki megtenne mindent a saját maga érdekében (ez nem = azzal, hogy másoknak keresztbe tesz) sokkal jobb lenne az Ország helyzete is. De inkább hallgassunk kopasz idiótákra akiknek a fele nem is dolgozik (van ilyen a családban. Egy börtönviselt fogyatékos :D).

A munka 3 dologtól megszabadít. Takarodjatok melózni :) Ne a szátok járjon...

2010. aug. 23. 08:09
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Először kérlek, magyarázd meg pontosan kit hívsz szélsőségesnek? Ha mindenkit aki a Jobbikra szavazott, akkor ne haragudj, de megérdemled a leminősítést. Én, mint jobbik szimpatizáns tudom magamról, hogy nem vagyok szélsőséges, és tudok kulturáltan vitatkozni, és ugyanezt várom el a vitapartneremtől is. Vannak tényleg szélsőséges, vitázni nem tudó emberek a jobbikosok közül (és minden más párt szimpatizánsai között is megtaláljuk őket), de nem mindenki az, ezt tessék megérteni.
2010. aug. 23. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

"Távol maradok a politikától, és csak magammal foglalkozok. Vicces, de ha mindenki megtenne mindent a saját maga érdekében (ez nem = azzal, hogy másoknak keresztbe tesz) sokkal jobb lenne az Ország helyzete is. De inkább hallgassunk kopasz idiótákra akiknek a fele nem is dolgozik (van ilyen a családban. Egy börtönviselt fogyatékos :D).

A munka 3 dologtól megszabadít. Takarodjatok melózni :) Ne a szátok járjon..."

Mintha olyan sok munkalehetőség lenne az országban.

A skinheadek olyanok mint a cigányok, ugyanúgy kötözködnek nem külömbek azok sem!

2010. aug. 23. 10:44
 6/6 A kérdező kommentje:
nem szajkóztam semmit! pont az ilyen zsidózó idiótákat utálom!
2010. aug. 24. 04:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!