Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Németországban elő Magyarként,...

Németországban elő Magyarként, Magyar Tajszám nélkül, hogy lehet Magyarországon beoltatni magam?

Figyelt kérdés
A tajkártyát le kellett adni anno a Nav-nak. Itt kint még esélytelen, hogy beoltsanak. A Magyar oldalon meg persze egyből Tajszámot kérnek. Nem szabadna ilyen Szürke zónáknak lenniük.

2021. máj. 1. 23:50
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

19.-esnek:

Attól még, hogy kint lakunk vannak Magyarban rokonaink akiket szívesen meglátogatunk ha tehetjük, nem is az, hogy sürgős, csak jobb lenne.

20.-asnak:

Szerintem meg az a probléma ha az ember fejben évtizedekkel ezelőtti elveket vall. Egyszerűen kuka a kommunizmus. Mehetsz te meg ennyi erővel Oroszországba. Könyörgöm “disszidens”. Hova rohanjak.

2021. máj. 2. 11:16
 22/39 A kérdező kommentje:
Had áruljak el egy titkot, mert ezek szerint nem világos. Nem az a helyzet, hogy Magyarországról mindenki nyugatra menekül. Hanem minden országból mindenki nyugatra menne. Igen még itt is rendszeresen hallom, hogy mennyivel jobb lenne itt meg ott. Az hogy Magyarban ilyen a helyzet azt csak el kéne tudni fogadni és nem azokat fujjogni akik ki költöztek máshova.
2021. máj. 2. 11:23
 23/39 anonim ***** válasza:
41%

ma 11:23

igy van. továbbá mindenki előtt ott a lehetőség, hogy bárhol szerencsét próbáljon, és jobb élete legyen.

2021. máj. 2. 12:15
 24/39 anonim ***** válasza:
12%

19-es vagyok.

Akkor játszd ki karantént, ha német rendszámod van, mond a határon, hogy tranzit Erdélybe és oda méssz ahová akarsz.

2021. máj. 2. 12:52
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén remélem, hogy nem fog ez neked sikerülni, kérdező! Gyakorlatilag hátat fordítottál a közösségnek, akihez tartoztál. Az itt maradtak sorsán azzal sem segítettél, hogy a közterhekből magadra vállalj valamit. Nem életszerű, hogy ezen körülmények tudatában ide gyere oltatni magad. Nekem a bátyám katapultált a 1989-ben - annak ellenére is, hogy senki nem üldözte, nem bántotta, úgy menekült ki innen, mintha az életére tört volna valaki (csak azért, mert ekkoriban az volt a "menő"). Tehát nem a személyed ellen irányul, amit írtam, mert hozzá is így viszonyulok! Élj boldogan, ahol eddig jobb volt neked és ne remélj segítséget egy olyan országtól, amelyet te tagadtál meg szülőföldedként, amelynek sorsa lényegében nem érdekelt addig a pillanatig, amíg nem kerültél nehéz helyzetbe! Te döntésed volt, - viseld a döntésed súlyát!
2021. máj. 2. 13:17
 26/39 anonim ***** válasza:
66%
Katapultált ? Hol zuhant le ? XD
2021. máj. 2. 14:17
 27/39 anonim ***** válasza:
59%

"Az itt maradtak sorsán azzal sem segítettél, hogy a közterhekből magadra vállalj valamit. "

ez mekkora kommunista duma:D es mi van, ha a kerdezo 50 eves es 18 eves korától otthon dolgozott 40 éves koráig, sose volt beteg, tisztességesen fizette a TB-t, adót, járulékokat? es azert mert kulfoldon el, ne vehessen igenybe egy oltást? értem en visszamenőleg nyilván ne járjon semmi, de azért így ráhúzni a lepedőt valakire egy szutykos oltás miatt :D nem vese átültetest kér, vagy agyműtétet:D vagy inkább sajnálod tőle?:D

2021. máj. 2. 14:21
 28/39 anonim ***** válasza:
31%
#26 Szerintem azt sem tudja mi az. De a magyaroknak van a dögöljön meg a szomszéd lova is mentalitása
2021. máj. 2. 14:22
 29/39 anonim ***** válasza:
35%

ma 14:22

pontosan. ezért nem lesz a magyar összetartó, segítőkész nép sose. mert ha nekem szar, legyen másnak is szar mentalitást sose növik ki. de bezzeg ha külföldre téved egy újonc, annak bezzeg segítsenek a kint élők:D múltkor is jött a munkahelyemre egy új magyar srác, egy hangot nem tud németül. a főnök azt mondja tolmácsoljam amit mond. mondom oké. de ha én is tahó lettem volna hátat fordítók azt ott hagyom. nincs benne a munkaszerződésemben a tolmácsolási munkakör. sajnál egy oltást tőle, de tuti a borsodi cigányokkal nincs baja, akik segélyeken élnek és szintén nem fizetnek semmit, de az egyszer hazautazó magyartól van, aki mellesleg szintén dolgozik.

2021. máj. 2. 14:40
 30/39 anonim ***** válasza:
Elsö valaszolo- idiota hülye.
2021. máj. 2. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!