Németországban elő Magyarként, Magyar Tajszám nélkül, hogy lehet Magyarországon beoltatni magam?
19.-esnek:
Attól még, hogy kint lakunk vannak Magyarban rokonaink akiket szívesen meglátogatunk ha tehetjük, nem is az, hogy sürgős, csak jobb lenne.
20.-asnak:
Szerintem meg az a probléma ha az ember fejben évtizedekkel ezelőtti elveket vall. Egyszerűen kuka a kommunizmus. Mehetsz te meg ennyi erővel Oroszországba. Könyörgöm “disszidens”. Hova rohanjak.
ma 11:23
igy van. továbbá mindenki előtt ott a lehetőség, hogy bárhol szerencsét próbáljon, és jobb élete legyen.
19-es vagyok.
Akkor játszd ki karantént, ha német rendszámod van, mond a határon, hogy tranzit Erdélybe és oda méssz ahová akarsz.
"Az itt maradtak sorsán azzal sem segítettél, hogy a közterhekből magadra vállalj valamit. "
ez mekkora kommunista duma:D es mi van, ha a kerdezo 50 eves es 18 eves korától otthon dolgozott 40 éves koráig, sose volt beteg, tisztességesen fizette a TB-t, adót, járulékokat? es azert mert kulfoldon el, ne vehessen igenybe egy oltást? értem en visszamenőleg nyilván ne járjon semmi, de azért így ráhúzni a lepedőt valakire egy szutykos oltás miatt :D nem vese átültetest kér, vagy agyműtétet:D vagy inkább sajnálod tőle?:D
ma 14:22
pontosan. ezért nem lesz a magyar összetartó, segítőkész nép sose. mert ha nekem szar, legyen másnak is szar mentalitást sose növik ki. de bezzeg ha külföldre téved egy újonc, annak bezzeg segítsenek a kint élők:D múltkor is jött a munkahelyemre egy új magyar srác, egy hangot nem tud németül. a főnök azt mondja tolmácsoljam amit mond. mondom oké. de ha én is tahó lettem volna hátat fordítók azt ott hagyom. nincs benne a munkaszerződésemben a tolmácsolási munkakör. sajnál egy oltást tőle, de tuti a borsodi cigányokkal nincs baja, akik segélyeken élnek és szintén nem fizetnek semmit, de az egyszer hazautazó magyartól van, aki mellesleg szintén dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!