Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pfizer vakcinára várók, ti...

Pfizer vakcinára várók, ti miért csak a Pfizert fogadnátok el?

Figyelt kérdés

Én ezt a vakcinát kaptam tegnap, nekem kizárólag amiatt kellett, mert mentesülni akarok az utazási korlátozások alól, és a legkisebb kockázatú, EMA jóváhagyott cuccot kerestem. Vakcinára is csak Orbán zsarolása után regisztráltam.

Ti mi miatt vártok a Pfizerre? Egészségügyi ok, politikai zsarolás, utazás, vagy egyéb?

2021. máj. 1. 11:52
1 2
 11/19 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Nekem is van gyógyszer allergiám. Modernát kaptam. Az volt meg kínai itt az orvosnál. Nekem a kínai is megfelelt volna az allergiák miatt kaptam ezt szerintem.
2021. máj. 1. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

#11.De én úgy látom ez az oltásos dolog nagyon összefűződött a politikai érdekkel is. Nyilván az Uniónak az a jó hogy ha saját gyártásból minél többet el tud adni. Ha most engedélyeznek mindent akkor csökken a kereslet a német gyártású vakcinákra ami meg nekik nem jó.

Ezért is szerintem torzítva van valamilyen szinten az egész...

Kellett piacot csinálni az EU-s vakcináknak, meg is történt.

Aztán aki 3. világból rendelt azt szépen kizárják az EU-s vérkeringésből, ezzel is példát statuálva...

Minden esetre ez az egész bicskanyitogató, és remélem mindegyikkel lesz lehetőség majd utazni. Én mondjuk jó pár évig csak belföldön leszek, ezért bátorkodtam más oltást is beadatni, meg én nem feltétlen bízok az MRNS vakcinában olyan szinten... De ha persze csak pfizer lenne beadatnám, mire várjak?(így is a 2.-ra 1 hónap várakozás, pár hét mire kialakul a védettség, sok idő)

2021. máj. 1. 13:06
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Attól a ponttól h gazdaság politikai ügyet csináltak belőle már mindegy az egész...

Én pfizert kaptam, de a kínai is ugyanolyan ha nem jobb lett volna. Tökmindegy.

2021. máj. 1. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
# 5 Gyógyszerallergia miatt a többi oltásból sem zárnak ki, csak ha a védőoltás segédanyagaira vagy allergiás, de akkor az összes vakcina ugrott.
2021. máj. 1. 13:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 orvosommal konzultáltam, Amoxicillin, és Cefaklórra vagyok allergiás.
2021. máj. 1. 13:51
 16/19 anonim válasza:
100%

Csak a Modernát vagy a Pfizert. Nem véletlen, hogy várandósság alatt is csak ezt a kettőt kaphatják a kismamák.

van pár alap/krónikusbetegségem, ezen felül még van nem kezelt pajzsmirigy betegségem is (a jelenlegi helyzetben nem könnyű orvost sem találni, az ország másik végéből, akit találtam iszonyat rugalmatlan volt. Ennél a betegségén akár heti szinten is nézni kell a TSH és egyéb hormonokat. Nem tudok ilyen gyakran ennyit utazni egy-egy lelettel/vérvételre)…

2021. máj. 2. 14:57
 17/19 anonim válasza:
100%
16-os vagyok: emellett azt is figyelembe vettem, amit te. Olyan vakcinára vártam, amit “globális szinten” elfogadnak, így nem volt kérdés, hogy a pénteki rendszer leálláskor bepróbálkozom a Pfizernél (sikerrel)
2021. máj. 2. 14:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Annak vannak a legjobb eredményei minden magyar és külföldi FÜGGETLEN kutatás szerint. (Nem a kormány által összetákolt, orosz médiából átvett táblázat szerint, amin Karikó Katalin is kikadt!)

Plusz jobban bízok egy demokratikus ország tudományában, ott nem esnek ki a kutatók az ablakon szúrt sebekkel a hátukon. Nem hazudoznak, nem tagadják hónapokig a járvány kirobbnását, nem tiltják ki a WHO független szakértőit, nem félnek úgy a bevizsgálástól, mint a tűztől...

"Csupán" ennyi.

2021. máj. 3. 17:51
 19/19 anonim ***** válasza:
18 Így van. Ezt szinte mindenki elfelejtette mára.
2021. máj. 4. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!