Meddig lesz még kötelező az utcán a maszk? Annyira régen sétáltam egy jót!
Figyelt kérdés
Tényleg: pl. Mezőtúron a Berettyón a gátkört körbegyalogolni maszkköteles? (ugyebár - ha jól tudom - belterületen van)2021. máj. 1. 11:12
11/20 A kérdező kommentje:
Én sportcipőt farmernadrágot és dzsekit, vagy pólót, vagy ha már olyan meleg lesz, akkor rövidnadrágot hordok ilyenkor, mert nem kocogni akarok, hanem intenzíven gyalogolni.
2021. máj. 1. 16:51
12/20 A kérdező kommentje:
Azt pedig nem tartom jó megoldásnak, hogy hol felhúzom, hol lehúzom, mert amikor lent van az államon, egy idő után leszárad a fülem, úgy elszorítja...
2021. máj. 1. 16:53
13/20 A kérdező kommentje:
Ki pontozta föl az ötöst? Ilyen cinikus fideszes választ...
2021. máj. 1. 16:54
14/20 anonim válasza:
Nem a bokáid köré gumizva kell hordani!
15/20 A kérdező kommentje:
Hol van a bokámon fülem, te f@szfej?!
2021. máj. 2. 15:46
16/20 anonim válasza:
Mi kertes házban lakunk.Kisbaba is van.A környékünkre járnak kirándulni az emberek maszk nélkül,nem érdekel senkit,hogyha kinn van egy védtelen baba.Az erdő tök közel van,kibírhatnák a sétálók odáig.Ezek miatt én meg nem merek sétálni vele.Kilépek a keskeny utcára,ahol járda sincs,tök közel egyből jön valaki maszk nélkül és még csak nem is húzódik félre.Akik a környékre megkönnyebbülni jönnek maszk nélkül,nem veszik figyelembe,hogy sokan laknak erre.Pedig nem kellene nagyot menni,máris az erdőben lennének.
Ez is egy szempont,most jöhetnek a támadások.😔
17/20 anonim válasza:
Egyéni szabadidős sporttevékenység közben nem kötelező maszkot hordani. Ha sport céllal sétálsz olyan helyen, ahol tényleg alig vannak emberek, akkor nem kell maszkot viselni. A törvény szerint sem.
18/20 A kérdező kommentje:
Babára szerintem nem veszélyes.
2021. máj. 3. 09:11
19/20 anonim válasza:
Hát nem fogják szerintem se belehellni a babát meterekrol,főleg mózeskosárban. Nyugodtan kimehetsz az utcára 🙈
20/20 molnarmarcell21 válasza:
2021. július elejétől már nem kell.
Szívesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!