Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegnap 10.000 olyan ember...

Tegnap 10.000 olyan ember volt, aki nem Pfizert kapott, akkor hogy lesz meg az 5 millió oltott belátható időn belül?

Figyelt kérdés

A mai oltottak száma: 4 023 137

A tegnapi oltottak száma: 3 913 000

Különbség 110.000

Állítólag tegnap mind a 100.000 Pfizert eloltották, legalábbis az eeszt adatai alapján mindenképpen, tehát nem Pfizerre az oltási hajlandóság (incl. AstraZeneca, Sputnik, Sinopharm) 10.000 fő volt.

Ezek alapján mire elérjük az 5 milliós átoltottságot, ahonnan lehetne magánrendezvényeket tartani, az 97,5 nap, már amennyiben összejön elég regisztrált.

Most 100 napig tényleg nem lesz lazítás?

2021. máj. 1. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Ez az egész sztahanovista számháborúsdi csak ócska propaganda.

Ha Lölőnek nem szállodái lennének, meg nem az Orbán lány lenne az idegenforgalmi főmufti, akkor teljesen más ütemben nyitnának meg mindent.

2021. máj. 1. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért mekkora poén lenne, ha az ORbán rezsim egyik haszonélvezője elhalálozna covidban, a korai nyitások miatt :/
2021. máj. 1. 10:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Hááát...Tanzánia elnöke azután halt meg, hogy bejelentette, az országa háromnapos imával legyűrte a vírust, és nincs már egyetlen fertőzés sem az államban.

Ettől függetlenül én nem kívánom senkinek.

2021. máj. 1. 10:43
 14/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Te elhiszed, hogy elfogyott? Hogy reggel 4-kor hallgatták egyáltalán Orbánt 100 000-en, akik még nincsenek beoltva és 10 perc alatt tudtak 100 ezren regisztrálni? Egy olyan rendszeren, ami sokkal kisebb terheléstől is megdöglik? Na ne akard magad kinevettetni. Jó ha annyi volt a Pfizer, ami mondjuk a többlet oltás tegnapra az előző pár naphoz képest. Tehát párezer darab.
2021. máj. 1. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#14 Minimális gondolkodás nem árt meg MIELŐTT kiírsz ide valamit.

A pfizer-re REGISZTRÁLNI lehetett, és azt amit már időpontra lefoglaltak, azt nem oltják el aznap. Ezen FELÜL lehetett menni regisztráció NÉLKÜL oltatni és ez az ami elfogyott, az a mennyiség ami kint volt az oltópontokon.

2021. máj. 1. 11:35
 16/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
#15: hát nem tudom, de amit néztem tegnap videót, abban azt mondták, hogy aki nem regisztrált, nem volt időpontja, azt elküldték. Akkor valahol hazudtak.
2021. máj. 1. 11:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Én tegnap tudta, reggel 6 körül regisztrálni, ahol engem oltottak, ott 2 sor volt. Egy a regisztráltaknak, egy pedig azoknak, akik nem tudtak regisztrálni, őket külön írták fel egy listára, és valahogy idővel bejutottak, gondolom a felszabadult vakcinák arányában.
2021. máj. 1. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!