Mitől olyan megbízhatóak az EU-s engedélyű vakcinák?
Én anti- vagyok, de inkább eu-s, mint keleti.
Ha választani lehet a nyugati precizitás és a keleti szadizmus között.
Ami eddig igaznak tűnik, a Sinopharm az időseknél az antitestek szintje kevesebb, mint a 18-59 évesek körében, azaz a 60 éven felüliek nagyobb eséllyel fertőződnek meg a második oltás után, és előfordulhat ebből haláleset.
A Pfizer és a Moderna minden korcsoportban magas hatékonyságú, és véd a betegség és halálozás ellen is.
Bővebben a témáról itt lehet olvasni:
12
Hülyeséget írsz te is és a hozzád hasonlók.
A baloldaliak jelentős része is oltat. Viszont a baloldal nem akarja rákényszeríteni az oltakozni nem-akarókat, hogy "márpedig oltakozzatok"!
A fidesz az, ami rá akarja mindenkire kényszeríteni az oltást, és ha nem oltatsz, akkor szerintük a "seggedet a földhöz verő baloldali" vagy.
Kissé lejárt lemez már a részetekről, ugyanúgy, mint a Gyurcsány (akinek létéért maga Orbán is aggódik ám!), meg az elmúltnyolcév, ésatöbbi.
Az antitest szint nem az egyetlen mértéke annak, hogy mennyire vagy védve. Ezen felül van még sejtimmunitás, ami sokkal nehezebben vizsgálható.
A magyar statisztikák szerint a Sinopharm és Pfizer közel azonos mértékben védi az időskorú lakosságot.
Vannak III- fázisú teszteredmények, csak publikáklva nincsenek.
"A nyugatiaknal ez pedig lepesröl lepesre pontosan dokumentalva van, tehat be van konkretan bizonyitva."
Az még nem bizonyíték. A bizonyíték az, ha egy független szervezet is elvégzi ugyanazokat a vizsgálatokat, és az ő eredményeik is hasonlóak lesznek. Akkor ez bizonytja, hogy a dokumentumokban foglaltak megfelelnek a valóságnak.
"Es ez az, amit az EMA felülvizsgal es ellenöriz."
Nem. Az EMA nem vizsgálja felül a vakcinák hatékonyságát. Ahhoz meg kellene ismételni a I-II-III fázisú klinikai teszteket, és eltartana több, mint fél évig az endedélyez. Az EMA annyit csinál, hogy a doksikat ellenőrzi, hogy megvan-e a formai követelmény, nincs-e benne elírás, hatástanulmányt, kockázati elemzést készít az adatokból, de a megadott adatok valóságtartalmát nem ellenőrzi.
Az egész Unióban oltási kártyák és hozzájuk kötődő előnyök bevezetését tervezik. Ha ez szerinted kényszer, akkor nem csak a Fidesz kényszerít, hanem az egész Unio. Milyen érdekes, hogy a haza baloldal nem ült fel az oltási diszkriminációs vonatra. Talán mert furcsa lett volna diktatúrázni az EU végbeléből, mikor ugyanez megy Europa-szerte. :)
Kérdező: hogy francba hozod nekem ide az engedély témáját?
Én nem arról írtam!
Te a 12-esre reagáltál, aki szerint az EU-s engedély nem megléte csak arra jó, hogy az ellenzéknek legyen miről hisztizni.
Te áltál erre neki őt győzködni, hogy a "baloldal jelentős része igenis oltat" (nem tudom hogy jött ez egyébként oda), majd arról kezdtél el magyarázni, hogy a Fidesz kényszerít, a bal oldal nem tenni. Hát mit értesz kényszerítés alatt, ha nem a kártyát és az ahhoz kapcsolódó kiváltságokat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!