Szakértők szerint jön a 4. hullám. Mi érelme volt az eddigi bohóckodásnak? Beszélek itt mindenről?
Bezárkózás, gazdaság leépítése, korlátozások, haszontalan oltások, maszkviselés, idősáv majomkodás, távolságtartás
Semminek nem volt semmi értelme, hiszen nem akadályozott meg semmit.
Mikor dobjuk már le végre a maszkot a fenébe? Mindaddig amíg maszkot hord valaki, kontrollálható, alárendeli magát a hülyeségnek, tömegpszichózisnak.
Szeptember 1-től jön a 4. hullám.
A nyaralásból mindenki haza érkezett,kipihente magát.
Lehet bezárni ismét a népet.
Ha oltott,ha nem.
Az oltottakra majd kitalálják,hogy azért veszélyesek,mert hordozhatják a betegséget.Aki meg nem oltott addig az kollaboráns Soros ügynök.
Kb. ennyi lesz a történet.
Tényleg a migránsokkal mi van?
Már 1 éve nem hallottam felőlük semmit.
Nem mint ha hiányoznának,csak fura hogy nincsenek benne a folyamatos média háttérzajban...
17/22
Hírt tévesztettél. Egyébként nem csak hírből tudom. És tudom, tényszerűen. Nem kommentelőkkel foglalkoznak, hanem közöségekkel. A gyakorikérdésekkel IS. Nem fognak elvinni egy kommentért, de azért meghúznám magam, mert a többség nem egy kommentet perdít el, hanem egész nap nyomja a sületlenségeit. Aztán úgy jár majd előbb-utóbb, mint az a pár ember, akit már elvitt a yard emiatt. :)
Nem kell benne hinned, ez a világ nem a hiteden alapul. A konteosok ezt hajlamosak elfelejteni :) És nem, nem a véleményed miatt, hanem azért, mert egészségügyi vészhelyzetben te az ellenséget támogatod. Hazaáruló vagy, egy háborus bűnös!
Csak egy kis ízelítő
"A negyedik kizárólag az oltottakat viszi, szóval nem kell aggódnod."
Ezt a hülyeséget honnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!