Ha a baloldal lenne hatalomon, akkor teljesen megtudták volna állítani a koronát?
Az orosz vakcina hatásosságát az orosz, a kínai vakcina hatásosságát a kínai beoltottak igazolták. Mag azok az országok, ahol ezekkel a vakcinákkal oltottak. Kínában ez a szám sok száz millió.
#9: [#8-at írtam]
Tudom, hogyan védekeztek. Arról nem vagyok meggyőződve, hogy a mostani számaik leírják a valóságot. Sajnálom, ez van, a bizalmat csak egyszer lehet eljátszani, és Kína ezt koronaügyben megtette (egyébként is egy, európai szemmel, átláthatatlan ország). A hatóságaik a koronavírusról először hírt adó orvosra rászálltak, a WHO ellenőreit nem engedték be. Nagyon is titkolózni akartak. Ami rendben van, de akkor nekem szabadjon fenntartásokkal kezelni az onnan szivárgó híreket. Azért írtam Új-Zélandot, Ausztráliát, Dél-Koreát, mert ezek az európaias elvárásoknak megfelelően átlátható országok. Róluk az a tudásom, hogy jól kezelték a járványt. Kínáról az a tudásom, hogy ők azt mondják magukról, hogy jól kezelték a járványt. Remélem, ebből világos a különbség.
#10: "ráadásul a ruszki és kínai vaccinának soha senki nem bizonyított még be, hogy bármi hatása lenne a vírusra"
- A Szputnyik hatékonyságát már a szabad világ jelentős része is elfogadja. Egyébként így lenne ez a Sinopharmmal is, ha a teszteredményeket rendesen nyilvánosságra hozták volna. Mindazonáltal a Sinopharm egy jól kitapasztalt eljárással készült, mely eljárás alapját (inaktivált vírus alapú vakcina) az egész világon ismerik és elismerik. A történelme több, mint száz évre nyúlik vissza, és sok veszélyes betegségtől szabadították már meg az emberiséget ilyen típusú vakcinák.
"Ha Dobrev Klára lenne a miniszerelnök oltás nélkül is véget ért volna már a járvány."
- Ezt nyilván te sem gondolod komolyan.
"Az egészségügyi ellátás a covidosoknak már rosszabb mint Indiában, mert népességarányosan többen halnak meg."
- Indiában sokkal rosszabb a helyzet. Mivel lényegesen elmaradottabbak, nagyon sokan halnak meg úgy covidban, hogy nem is diagnosztizálják. Ott valami egészen rettenetes folyik. A magyarországi harmadik hullám se volt egy népünnepély, de az indiai katasztrófa jóval mélyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!