Gondoltátok volna, hogy kibertámadásra fogják a mai informatikai inkompetenciát kormányoldalról? Kíváncsi voltam az indokra, de nem gondoltam volna, hogy eddig süllyednek.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 13:05
11/14 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető. Nem infós szakmám van, de egy egyszerű ddos-t mint ez, még én is össze tudok dobni. Az is lehet h valami lökött kölyök érzete magát jogi szabadságharcosnak (JSzH), h most jól bemutatja!
12/14 molnarmarcell21 válasza:
Túlterheléses támadás = többen akartak regisztrálni Pfizerre, mint várták
13/14 anonim válasza:
Megnézem, ahogy le DDoS-olsz egy kormányzati oldalt te magadban... :D
14/14 anonim válasza:
Nem tűnt még fel,hogy az összes állami weboldalon ami nem bírta a terhelést,és összeomlott a 'csába eljátszották ezt a kibertámadásos dumát ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!