Fekete-Győr Andrással miért nem számolnak, hogy akár ő is megnyerhetné a miniszterelnök-jelölt választást?
Figyelt kérdés
Nem olyan gáz hátszele van, mint Dobrevnek, nem egy széttapott leszerepelt pártot vezet náci múlttal, mint Jakab. Ellenben tüzes, fiatal, nem szerencsétlenke.2021. ápr. 30. 12:38
2/11 anonim válasza:
Pottyondi Edina csinált neki reklámot, ezután nem sokan szavaznának rá, 3:18 -tól nézve:
3/11 anonim válasza:
Ő egy idióta trendigyerek.
Nehéz komolyan venni....
4/11 anonim válasza:
Mert sokan a kis Orbánt látják benne. Nem teljesen alaptalanul. Nem tudott lemondani a miniszterelnökségi jelöltségről annak ellenére, hogy nyilvánvalóan több esélyük lenne nyerni párton belül másik jelölttel.
5/11 anonim válasza:
Előbb szavaznék rá, mint arra a bohóc Jakabra.
A legjobb Márki-Zay lenne, de sajnos neki sem lesz esélye. Itt most mennél hangosabb valaki, annál népszerűbb.
6/11 anonim válasza:
Olyan hipszter majom, akit még politikán kívül is leszarunk, meg röhögünk a női hangján és a dadogós beszédén. Tipikusan el tudom képzelni, hogy ha nem betanult szöveget mond, akkor minden második szava az "izé".
7/11 anonim válasza:
6-os Jakab is nőies, mégis Dobrev mellett a másik esélyesnek mondják
8/11 anonim válasza:
Jakab nőies a szakmunkás bajuszával? LOL. Inkább weeaboo. Simán el tudom képzelni, hogy szabadidejében hentaira meg macskanőkre recskázik...
9/11 anonim válasza:
Fegyőr "tüzes, fiatal, nem szerencsétlenke"?
Láttad már őt bármikor is?
A fiatal igaz, de megalszik a tej a szájában, ha nem bemagolt szöveget kell mondania. A legutóbbi enterjújára éppen a szerencsétlen a legjellemzőbb szó.
10/11 anonim válasza:
Láttad a partizán interjút? Szerintem abból minden kiderül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!