Miért akarja a kormány meghosszabítani az egyetemi tanévet? Nyitni akarják azt is? Ha nem akkor mi más a céljuk?
Figyelt kérdés
Egyelőre csak lehetővé tették az egyetemeknek a tanév hosszabbítását. Mi állhat a háttérben? Tanév vége felé közeledve nem valami korrekt dolog csak úgy változtatni a tanévet, tehát valami oknak kell lennie.
2021. ápr. 30. 11:33
A kérdező szavazást indított:
A nyitások keretében az egyetemek nyitását is meg akarják valósítani.
Valami más, leírom.
Mi van? Te a logikát keresed a csuti döntéseiben?
18 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de én qrvára örülnék neki, mert még 2 hét van a szorgalmiból és van 4 ZH és 5 beadandó, meg még 1001 kisebb-nagyobb feladat. Nálam többek között ott csúsztak el a dolgok, hogy gyakorlatilag az egyetem nem tartott tavaszi szünetet (papíron volt, de oktatási heteket nem tolták el, hanem 2 csonkahetet csináltak, beadandókat vakcióban is kellett határidőre csinálni stb...)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez nem lenne túl korrekt dolog és jobb helyen nem is lehetne megtenni. Ha már eddig minden egyetem kidolgozta a maga rendszerét és időrendjét, akkor nem kellene belenyúlni abba már. A hallgatókat sem olyan egyszerű visszarendelni másik városba, kollégiumokba stb. Még nem kötelező...
2021. ápr. 30. 11:49
3/5 anonim válasza:
Vannak olyan szakok, amik gyakorlati óráit be kell pótolni. Pl a vegyészekét. Nekik még lesz hosszabbítva és még hetekig járnak be csak laborra nyáron. Gondolom erről van szó.
4/5 anonim válasza:
Igen, #3 írja jól, ez az "értelme". Az egyedüli értelmes intézkedés persze az lett volna, ha soha egy percre sem zártak volna be az egyetemek, meg semmi más sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!