Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma voltam egy Jobbikos rendezv...

Ma voltam egy Jobbikos rendezvényen és árulták a Mein Kampf című könyvet. Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Szögezzünk le valamit.Nem vagyok Jobbikos.Nem szimpatizálok Hitlerrel.De ez a könyv nagyon érdekes és tanulságos,mindenkinek csak ajánlani tudom.
2010. aug. 22. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
magadtól nem jöttél rá?
2010. aug. 23. 02:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Az egyik jobbikos rendezvényen auratisztító sátor is volt, mégsem jelenti azt, hogy a jobbikosok ebben hisznek. Amúgy én szívesen elolvasnám az EREDETI Mein Kampf-ot, csak sajnos nem tudok németül, a fordításokban pedig nem bízom, mert sokkal kevésbé fajsúlyos könyveket is szépen félrefordítottak már, mért ne ezzel tennék. Ez persze nem jelenti azt, hogy ki akarok irtani mindenkit, aki nekem nem tetszik.
2010. aug. 23. 09:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Iiiiigen!

Olvasoljál, mert hülye leszel, kb. ennyit...

2010. szept. 23. 00:21
 15/16 anonim válasza:
51%

Hanyadikos vagy?????

Mert ha már elmúltál 8-os akkor az szégyen, mert Hitler írta azt a könyvet(mármint diktálta, egy ember pedig írt) a börtönben. Ha elolvasta volna Európa ezt a könyvet, akkor megtudták volna, hogy mire készül és meg tudták volna állítani.

2010. nov. 15. 18:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy ulyabb jobbikot nácinak beálito kérdés.
2011. ápr. 21. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!