Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire valószinű hogy a...

Mennyire valószinű hogy a kormány bejelenti 5 millió beoltott ember után hogy már az sem elég és még több millió kell?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 29. 20:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell ezt nekik bejelenteni, ezt tudjuk magunktól is.
2021. ápr. 29. 21:22
 12/27 anonim ***** válasza:
44%
Ma reggel mondta Viktor a Kossuth rádiós szeánszon, hogy abban se biztos, hogy 4,5 vagy 5 milliónál jön a következő lépcső, mert lassan ott tartunk, hogy nincs kit beoltani. Persze erről csak és kizárólag az oltásellenes baloldal tehet. Viktor szerint. Nem lesz itt semmilyen 6 milliós korlát, mert nem nagyon fogjuk azt elérni, hacsak nem kényszerít rá még több embert a kártyával.
2021. ápr. 30. 08:11
 13/27 anonim ***** válasza:
70%

Nem baj gyerekek, jön a magyar oltás.

Igaz, hogy exportra, de gondoljuk végig, hogy mi történik.

2021. ápr. 30. 09:16
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
12-es_ 4,5 millióan regisztálta, ennyi kb akik önként beoltaják magukat. Szerintem az 5 millió beoltott még meg elsz, mert lesznek pár százezren, akik a beoltottak kiváltságai miatt bgeoltatják magukat. De szerintem is 5 millió felett már megáll az oltakozási kedv
2021. ápr. 30. 13:59
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
A meccs után fogja bejelenteni. A nyitás és az alamizsna Pfizer osztás is csak emiatt történt. Utána lezár mindent megint, amúgy se kellett volna nyitni, ez csak a színjáték volt, dehát a foci a fétise Orbánnak.
2021. ápr. 30. 18:23
 16/27 anonim ***** válasza:
73%
15: Szerinted a turistaszezonra lezár mindent?
2021. ápr. 30. 18:39
 17/27 anonim ***** válasza:
56%
Persze, előbb 5 kell nekik, aztán 8, aztán 300 millió, elvégre a világon mindenfelé élnek magyarok, és egyébként is körülöttünk kering a Föld. Aztán arra ébredünk, hogy 2022 van, nyár eleje, és hoppá, hát nem elmaradtak a választások a nagy járványhelyzetben?!
2021. ápr. 30. 19:07
 18/27 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan kérlek, fenn kell tartani a járványt a szavazásig, hogy postai úton lehessen elcsalni. Különben esélye se lenne ennek a dilettáns bagázsnak.

Azért hagyják, hogy szépen összefertőzzön most mindenki mindenkit.

2021. ápr. 30. 20:05
 19/27 anonim ***** válasza:

#18 Olyan levélszavazást nem hinném, hogy megkockáztatnak, mint az USÁ-ban. Másrészt a szavazáskor még a s3ggünk lukát is ellenőrizni fogja az EU, az USA, még a Jóisten is, mert "fennáll a csalás veszélye". Rohadtul középkorinak érzem a XXI. században az "oda megyünk, aláírjuk a kockás papírt, beikszeljük a négyzetet" módszert. Annál ugyanúgy lehet csalni, mint a levélszavazatnál, bár a múltkor konkrétan az ellenőrök (megfigyelők) a körmünket nézegették, és még csak pislogni sem pislogtak. Esély nem lett volna csalni, de én csak egy körzetről tudom ezt biztosan, ott voltam, a többiben gondolom ugyanígy volt.

A következő gondolatom az, hogy ha valaki nem akar megfertőződni, akkor nagyon sok mindent tehet ellene. Akkor vegyen maszkot, oltassa magát, ne menjen most még sörözőbe, kondiba.

Egyébként nekem is az az érzésem, hogy úgy vannak vele, hogy ha törik, ha szakad, nyárra meglesz az immunizálás. Aki oltat, annak úgy, aki nem oltat, az fertőződik. És már meg is van a 80%-os védettség legalább 3 hónapra. Végülis...

2021. ápr. 30. 21:17
 20/27 anonim ***** válasza:
75%
#18 szerinted akkor melyik dilettáns bagázsnak van esélye? Én jövőre el sem fogok menni. Épp fájni fog a lábam. (Nyilvám covid szövődmény :)
2021. ápr. 30. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!