Mennyire valószinű hogy a kormány bejelenti 5 millió beoltott ember után hogy már az sem elég és még több millió kell?
Nem baj gyerekek, jön a magyar oltás.
Igaz, hogy exportra, de gondoljuk végig, hogy mi történik.
Ugyan kérlek, fenn kell tartani a járványt a szavazásig, hogy postai úton lehessen elcsalni. Különben esélye se lenne ennek a dilettáns bagázsnak.
Azért hagyják, hogy szépen összefertőzzön most mindenki mindenkit.
#18 Olyan levélszavazást nem hinném, hogy megkockáztatnak, mint az USÁ-ban. Másrészt a szavazáskor még a s3ggünk lukát is ellenőrizni fogja az EU, az USA, még a Jóisten is, mert "fennáll a csalás veszélye". Rohadtul középkorinak érzem a XXI. században az "oda megyünk, aláírjuk a kockás papírt, beikszeljük a négyzetet" módszert. Annál ugyanúgy lehet csalni, mint a levélszavazatnál, bár a múltkor konkrétan az ellenőrök (megfigyelők) a körmünket nézegették, és még csak pislogni sem pislogtak. Esély nem lett volna csalni, de én csak egy körzetről tudom ezt biztosan, ott voltam, a többiben gondolom ugyanígy volt.
A következő gondolatom az, hogy ha valaki nem akar megfertőződni, akkor nagyon sok mindent tehet ellene. Akkor vegyen maszkot, oltassa magát, ne menjen most még sörözőbe, kondiba.
Egyébként nekem is az az érzésem, hogy úgy vannak vele, hogy ha törik, ha szakad, nyárra meglesz az immunizálás. Aki oltat, annak úgy, aki nem oltat, az fertőződik. És már meg is van a 80%-os védettség legalább 3 hónapra. Végülis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!