Ez most komoly?
Én kiégtem😂😂😂😂
Megnyitották a teraszokat itt 5 napja, megrohamozták őket hatalmas tömegek, erre megnyitják Szlovéniában is, a képek tanulsága szerint jóval szellősebben voltak az emberek, mint a budapesti életképeken, majd a kormánytévé beszól a szlovéneknek, hogy ki se alakult még sokaknál a védettség. Úgy, hogy pont itt úgy küldik a védettségi igazolványt, hogy a legelső oltás után elvileg 8 nap után megkapod, miközben még nagyon optimistán számolva is 2-3 hét kell, de sokan azt mondják, hogy csak a 2. oltás után 2-3 héttel. (Amúgy én csak a zöld kártya miatt adattam be magamnak, na mindegy.)
#10!
Itt te vagy az, aki toporzékol.
Én felnőtteket, 30 felettieket láttam. Egy asztalnál egy család ült.
Nyilván egy romkocsmánál 20-asokat találsz. De látnod kell, hogy torz a mintavételezésed.
Azt is elfelejted, hogy bizonyos munkakörökben életkortól függetlenül oltottak. 21-én megkapta a 30-as haverom is a 2. oltását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!