Kire fogtok szavazni az ellenzéki előválasztáson?
Figyelt kérdés
Én biztos Jakab Péterre2021. ápr. 29. 16:16
11/28 A kérdező kommentje:
#10-es szerintem elég lenne az ellenzék egy részét. Nyilván én lennék a legboldogabb, ha a DK, MSZP, FIDESZ végleg eltűnnének a g@cibe, illetve előbbi 2 párt nem lenne benne a koalícióban egy esetleges ellenzéki győzelem után (egy Jobbik-LMP-Momentum koalíció lenne a legjobb, a PM-et én az MSZP-hez sorolom). De sajnos abból főzünk amink van.
2021. ápr. 29. 16:27
13/28 anonim válasza:
"Ezért kellene ellenzéket váltani kezdetnek...."
Na, add elő a megoldást!
14/28 anonim válasza:
Sajnos abból kell dolgozni ami van. Hiába egy nagy szar a gyurcsány, nélküle (a pártja nélkül) sem lehetne kormányt váltani. Az a 10% csak 10%.
15/28 anonim válasza:
Ugy is az lesz az elovalasztas hivatalos eredmenye amit Gyurcsany kigondolt :)
16/28 anonim válasza:
Persze, és a gyurcsány szálat soros húzza.
17/28 anonim válasza:
Dobrevre. A többi a harmatnál is gyengébb hozzá képest, Dobrevnek van ereje és értékes kapcsolati, nem egy tejfelesszájú mitugrász, akit megvesznek 10 Ft-ért.
18/28 anonim válasza:
Szegény emberekre nem szavaznék amúgy sem, mint a panellakó Jakab, mert meg lehet vásárolni könnyen. Dobrev egy vagyonos nő, nem politikából van a pénze.
19/28 anonim válasza:
Én kedvelem dobrev klárát, de az a baj hogy a férje miatt nagy az elutasítottsága. A bizonytalanok semmiképp nem szavaznának rá, mivel a propaganda éjjel nappal gyurcsányozik.
20/28 A kérdező kommentje:
Ha Dobrev nyerné az előválasztást, rengetegen átszavaznának a Fideszre (Ha Jakab nyerne simán rászavazna egy VI. kerületi is, de ha Dobrev nyerne egy putnoki simán átszavazna Orbánra)
2021. ápr. 29. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!