Ha feloszlatnák Magyarországot, akkor milyen nemzetiségű lennél, ha választani kellene?
Figyelt kérdés
A kérdés természetesen elméleti, mert aki megpróbálná, azt hidegvérrel lemészárolnánk...2021. ápr. 29. 00:18
21/31 anonim válasza:
Jelenleg is folyamatban van az ír állampolgárságom felvétele, így amint az megvan, le is adom a magyart. A szomszédos országok közül horvát lennék.
22/31 anonim válasza:
Magyar. Vannak más népek is, akiknek nincs országuk.
23/31 anonim válasza:
Attól, hogy az országot felosztatják, maradok magyarnak...
Magyar nemzetiségű leszek.
Ha az a kérdés, hogy akkor melyik országba menekülnék, akkor Szlovéniát mondanám, ha meg nagyon támogatnak engem, mint a mostani menekülteket, akkor Japán lenne a cél.
25/31 anonim válasza:
Norvég. Ha szomszédos ország, akkor Ausztria.
26/31 everlight válasza:
Bár így lett volna,Osztrák lennék.
27/31 anonim válasza:
Magyar. Azért, mert más ország területén vagyok kénytelen élni, attól még nem veszítem el a nemzetiségemet! A nemzetiség nem babaruha, - hogy a mai napon ez az előnyösebb, akkor ennek vallom magam, holnap után meg másnak!
30/31 anonim válasza:
Én már elég öreg vagyok ahhoz, hogy változtatni tudjak, szóval maradok magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!