Az ellenzék nem támogatja a 25 éven aluliak adómentességét?
Most, amikor a fidesz kormány vezeti be ezt a 25 év alattiak adómentességét, most nem támogatja az ellenzék. Kizárólag amiatt mert a fidesz kormány vezeti be.
Előtte folyamatosan a fiatalok megsegítését követelte és nemsokára, amikor már működni fog, akkor meg majd jön az újmúlt kft és ki fig derülni hogy ők mindig is akarták a 25 év alattiak adómentességét, sőt, a javaslatot is tőlük lopta a fidesz.
Az ellenzék mindent támad amit a Fidesz talál ki. Aztán ezt próbálják úgy előadni, hogy úgyse fog sokat érni ez a fiatalkonak, vagy pont az egyetem miatt nem fogják sokan majd felvenni, vagy emiatt lesz majd kevesebb egyetemista ...
Mindig van kifogás, hogy valamivel lehessen támadni azt aki tenni is akar valamit.
Azt nem hinném, hogy az ellenzéknek mi a véleménye a javaslatról, valószínűnek tartom, hogy a kérdező összehordott minden hazugságot a témában.
DE
Azt a kérdező is beláthatja, hogy ha létezik totális elcseszett intézkedés, ez az. Mert lehetne úgy támogatni embereket, hogy olyanoknak adok, akiknek valóban szükségük van rá. És tudom, kiesnének fekete terepjárós húszéves gyökerek, de helyette kaphatnának nélkülözők valamivel többet.
Aztán lehetne ezt a pénzt bérlakás építésre költeni, és ezzel is segítenék az első lakáshoz jutást. Olyan fiatalok lakhatnának néhány évig jelképes összegért, akik közben erősödhetnének.
Nos, ilyeneknek van értelme. De feltétel nélkül szakiskolás hülyegyerekeknek adókedvezményt adni, miközben mondjuk egy diplomára készülő még fizet is a diplomáért, ez igazán ostaba megoldás.
Én értem, hogy a fidezsesek agyatlan barmok, de hogy ennyire...
eleve a jobbik programja volt ez, amit pár éve kommentár nélkül söpört le a fidesz.
szóval?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!