Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha beoltatom magam, ott...

Ha beoltatom magam, ott helyben kérhetek valami igazolást hogy még aznap mehessek és ne kelljen megvárnom amíg megkapom a védettségi igazolványt?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 20:05
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Nem vagyok testépítő, szóval mellélőttél.

Nem értem, hogy “edzés” címszó alatt miért mindenki ezeket a díszpávákat érti

Anyám borzalmasan főz

2021. ápr. 28. 22:51
 22/29 anonim ***** válasza:
33%
Bill Gates csicskája leszel ha beoltod magad
2021. ápr. 28. 22:58
 23/29 A kérdező kommentje:
Ezért használok csak Apple termékeket
2021. ápr. 28. 23:00
 24/29 anonim ***** válasza:
8%
Én Orbán Viktorra szavaok 2022 ben ígyis-úgyis.
2021. ápr. 28. 23:29
 25/29 anonim ***** válasza:
8%

Persze,hogy kérhetsz,hogyne kérhetnél...hogy kapsz-e valami igazolást,ami igazolja,hogy védett vagy,az már egy másik kêrdés.

Szerinted beadják az oltást,amiből általába 2 kell,és már az első oltás beadása után azonnal védett leszel??Akkor minek a második oltás?Már bocs,de ilyen hülyeséget komolyan kérdezel??

Amúgy meg mehetsz nyugodtan haza!!

2021. ápr. 29. 01:57
 26/29 anonim ***** válasza:
54%

22es

Miért lenne bárki is Bill Gates csicskája?Mi köze van neki az oltáshoz?Pláne a kínai,vagy az orosz vakcinához?

Hiteles forrásokkal alátámasztott választ szeretnék,nem pedig szerintem kezdetűt

Te ilyen hülyén születtél,vagy valami okj-s képzésen képeztek ki?

2021. ápr. 29. 02:02
 27/29 A kérdező kommentje:

Az igazolványt szeretném csak megszerezni. Ugyanis szinte sehova sem mehetek anélkül.

2021. ápr. 29. 02:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Csináltass antigén tesztet, valószínűleg van benned ellenanyag akkor ugyanúgy jár a kártya, és nem kell azt a xart beadatni
2021. ápr. 29. 05:57
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Baszod. Mindenki leszarja már ezt a kovidhisztit meg az oltáshisztit.

Normális ember csak élni akar, ehhez kell az a kártya. Ennyi a lényeg, a hiszti senkit nem érdekel.

Amíg nem jön meg a kártya kérd kölcsön havertól vagy menj olyan helyre ahol nem kérik.

2021. ápr. 29. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!