Már megint mennyit fizetnek ennek a környezetvédő szervezetnek?
A tűz egy karbantartási hegesztés során keletkezett és a viharos szélben könnyedén terjedt.
Anno ez elég egyértelmű volt. Persze összeesküvés elméletek mindig születnek....
Honnan tudod hogy a szimpla strandra mennyi lesz a belépő?
Persze akinek fáj, hogy nem mehet be a wellnessre csak 6000 HUFért annak nyilván fáj...
Arról hogy nekem mennyit fizetnek... csak annyit, hogy én a sukorói beruházás megfúrásánál is azt mondtam, hogy OK de akkor tessék brainstormingolni, hogy mivel lendítik fel a Velencei-tó idegenforgalmát.
Ez az akció valszeg bosszú szeretne lenni Sukoróért...
Amit én kiemelnék az elhangzottakból, hogy valóban az utóbbi 15 évben a Fertő-tó jelentősége érdeklődés hiányában nagyon lecsökkent. A 1,2m mély víz és a 40centis süppedős büdös iszap visszataszító élményt adott a fürdőzésnek.
A másik az, hogy az építkezés nem érint jelentősen természetvédelmi területet. De amikor majd fellendülnek a környező falvak ajándékboltjainak és vendéglőinek forgalma és aranyáron lehet majd eladni a barlangszínház előadásaira a jegyeket akkor, majd valszeg más lesz a lakosság véleménye is.
Igaz az előzetes hírek szerint az új tulajdonosok nem kívánnak humánusak lenni a kispénzű vendégekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!