Csak a Le az Adók 75%-val Párt és a Mi Hazánk Mozgalom száll szembe a diszkriminációs igazolvánnyal?
Nem, ők közönségesen tudatlanok.
A hőzöngés nem szembeszállás. Az egészen máshogy néz ki.
Sírjatok, oltásellenes birkák, sírjatok :)))
Na mi van, még el sem kezdődött az egész de már most nem bírjátok? Nem ezt ígértétek pár hete!
"Még a TASZ szerint is diszkrimináció pedig ők is jól becsicskultak a járványfasizmusnak meg a kötelező oltásnak is."
Ha esetleg el is olvastad volna a hírt a címen túl, rájöhettél volna, hogy a TASZ baja nem az igazolvány meglétével van, hanem hogy jó magyar módra már akkor kiadják, amikor érdemi védelem még nem alakul ki a szervezetben. A TASZ-t az aggasztja, hogy az oltott védteleneknek jutnak extra jogok az oltatlan védtelenekkel szemben az igazolvány túl korai kiadása miatt.
Még egyszer, nincs diszkrimincáció. A saját döntésed következménye, hogy nincs kártyád. Diszkrimináció az lenne, ha mondjuk a szemed színe miatt nem mehetnél.
Itt egy példa, amit egy másik kérdésnél olvastam: ha elmegyünk bulizni, én úgy döntök, hogy nem iszok semmi alkoholt, te meg igen. Buli után ezért nem vezethetsz haza, hiába akarsz, amíg én csak bepattanok a kocsiba, és otthon is vagyok. A saját döntés következménye.
18: a fidesz bevezette a különleges jogrendet, amikor fel lehet függeszteni alapjogokat átmenetileg, úgyhogy amíg ez tart addig mondhatják, hogy nem diszkrimináció
"(1) Különleges jogrendben az alapvető jogok gyakorlása - a II. és a III. cikkben, valamint a XXVIII. cikk (2)-(6) bekezdésében megállapított alapvető jogok kivételével - felfüggeszthető vagy az I. cikk (3) bekezdése szerinti mértéken túl korlátozható."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!