Sok vidéki (tisztelet a kivételnek) azért szidja Gyurcsány ex miniszterelnök urat a vizitdíjért, mert 300 ft értékét feltudja fogni, de pl. a mai egyetemeken át lenyúlt 1000 milliárdot elképzelni sem tudja? Így Orbán olyan szent marad ahogy az m1
Vidéki fiatal vagyok.
Én alapból szerintem baloldali vagyok, de alapjövedelem ellenes vagyok. Hozzám legközelebb az LMP áll, de velük sem értek mindenben egyet.
Apukám FIDESZ-es.
Fiatalságom miatt, nem emlékszem, hogy 2010 előtti életre, Kádár rendszerben meg még tervben sem voltam.
De megértem (és tudom), hogy ezektől a rendszerektől még a FIDESZ is jobb. Mai napig Gyurcsányoznak, ami engem zavar, mert ha ennyire bűnös akkor miért nincs börtönben?
(amúgy szerintem Gyurcsány- Orbán a háttérben politikailag együtt vannak)
És 10 év alatt nem tudták helyre hozni az országot, úgy, hogy 2/3 is meg volt hozzá.
Node, vissza térve apukám nem lesz ellenzéki mert ő a Fidesz körébe tartozik, mármint keresztény, szereti a focit, és nagy családos. Benne van abban a körben, ahol azért nem mondható el, hogy szar élet van.
(Ebben van a FIDESZ "titka", erősen megtartani ezt a részt, ez legyen a legnagyobb társadalmi közeg, ha meg ellene megjelenik egy nagyobb akkor azt feldarabolják, mint a Jobbik-ot. (Gyurcsány segítségével... Vonát meg nem tudom, megvették? Megzsarolták?) szóval ameddig az ellenzék nem tudja a biztos Fidesz szavazók körét megtörni addig ez a rendszer lesz.)
Szóval nem arról van szó, hogy nem tudnák mi folyik itt, mert tudják, hogy lopnak, de ~ "Robin Hood-osan", azaz Lölő gazdag, de munkát is ad, mert az ellenzék pénzt is lop, de munkát sem ad/adna.~ kép van a fejekben.
"Azt az egy szem 2019. októberi véletlen sikert is csak a Borkai-ügynek köszönhetitek."
Állj már le ezzel a becsípődéseddel, ember. Az országban kb. 9 644 000 ember nem győri, őket pont nem érdekli, ki ott a polgármester. A maradék 129 000 meg győri, akiknek a többsége viszont megszavazta Borkait. Hiába tolod itt hónapok óta ezt a hülyeséget, nem felel Borkai egy személyben a 2019-es ellenzéki sikerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!