Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok vidéki (tisztelet a...

Sok vidéki (tisztelet a kivételnek) azért szidja Gyurcsány ex miniszterelnök urat a vizitdíjért, mert 300 ft értékét feltudja fogni, de pl. a mai egyetemeken át lenyúlt 1000 milliárdot elképzelni sem tudja? Így Orbán olyan szent marad ahogy az m1

Figyelt kérdés
mondja nekik?
2021. ápr. 27. 21:27
1 2
 11/14 árokpart ***** válasza:
34%
Sajnos igen. Úgy veszem észre, hogy ha most a Fidesz vezetne be vizitdíjat azt is elnéznék neki.
2021. ápr. 27. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Vidéki fiatal vagyok.

Én alapból szerintem baloldali vagyok, de alapjövedelem ellenes vagyok. Hozzám legközelebb az LMP áll, de velük sem értek mindenben egyet.

Apukám FIDESZ-es.

Fiatalságom miatt, nem emlékszem, hogy 2010 előtti életre, Kádár rendszerben meg még tervben sem voltam.

De megértem (és tudom), hogy ezektől a rendszerektől még a FIDESZ is jobb. Mai napig Gyurcsányoznak, ami engem zavar, mert ha ennyire bűnös akkor miért nincs börtönben?

(amúgy szerintem Gyurcsány- Orbán a háttérben politikailag együtt vannak)

És 10 év alatt nem tudták helyre hozni az országot, úgy, hogy 2/3 is meg volt hozzá.

Node, vissza térve apukám nem lesz ellenzéki mert ő a Fidesz körébe tartozik, mármint keresztény, szereti a focit, és nagy családos. Benne van abban a körben, ahol azért nem mondható el, hogy szar élet van.

(Ebben van a FIDESZ "titka", erősen megtartani ezt a részt, ez legyen a legnagyobb társadalmi közeg, ha meg ellene megjelenik egy nagyobb akkor azt feldarabolják, mint a Jobbik-ot. (Gyurcsány segítségével... Vonát meg nem tudom, megvették? Megzsarolták?) szóval ameddig az ellenzék nem tudja a biztos Fidesz szavazók körét megtörni addig ez a rendszer lesz.)

Szóval nem arról van szó, hogy nem tudnák mi folyik itt, mert tudják, hogy lopnak, de ~ "Robin Hood-osan", azaz Lölő gazdag, de munkát is ad, mert az ellenzék pénzt is lop, de munkát sem ad/adna.~ kép van a fejekben.

2021. ápr. 27. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
Szívből rühellem a Fideszt, de a kérdésedre annyit tudok csak mondani, hogy azért szidjuk Gyurcsányt, mert kb. ő az egyetlen, aki Orbánnál is rosszabb lenne az országnak. Páran emlékszünk még 2010 előttre.
2021. ápr. 28. 00:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azt az egy szem 2019. októberi véletlen sikert is csak a Borkai-ügynek köszönhetitek."

Állj már le ezzel a becsípődéseddel, ember. Az országban kb. 9 644 000 ember nem győri, őket pont nem érdekli, ki ott a polgármester. A maradék 129 000 meg győri, akiknek a többsége viszont megszavazta Borkait. Hiába tolod itt hónapok óta ezt a hülyeséget, nem felel Borkai egy személyben a 2019-es ellenzéki sikerért.

2021. ápr. 28. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!