Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mostanában már...

Szerintetek mostanában már Müller Cecília inkább orvos vagy politikus?

Figyelt kérdés

Azt nem tudom, hogy honnan indult, illetve milyen indítékai voltak az elején amikor ebbe bele vágott. A Fidesz pénze motiválta vagy segíteni akart az embereken, esetleg feltűnési viszketegség? Nem tudom.

De tény, hogy azon felül, hogy eddig mennyi de mennyi sületlenséget hordott össze amiről utólag kiderült, hogy baromság volt, sajnos most már az is egyértelművé vált, hogy nem a saját véleményét mondja el hanem azt amit a Fidesz propaganda mondat vele. Ráadásul sajnos most is igen sok káros és igaztalan dolog is van köztük, amik ellenkeznek a világ nagyobb kutatási tényeivel.

Innentől kezdve megszegte az orvosi esküjét, ezáltal megszűnt orvosnak lenni, innentől kezdve már szín tisztán politikus. Legalábbis ez az én véleményem. Szerintetek inkább már politikus vagy még orvos?

2021. ápr. 27. 03:20
A kérdező szavazást indított:
Inkább orvos
Inkább politikus
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Mér lenne politikus?
2021. ápr. 27. 06:03
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem politikus, báb, aki jó pénzért elmondja azt, amit a gazdái akarnak. El lehet képzelni, milyen pénzt kap ezért, és praktikusan úgy gondolta, hogy ez megéri neki, hogy gyűjtögethet öregkorára.
2021. ápr. 27. 06:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább báb.
2021. ápr. 27. 07:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy mert mind a kettőnek csapni való.
2021. ápr. 27. 07:45
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
A bal liboldal, nem is értem miért. de folyamatosan támadja. Pedig soha egy politikai kijelentést nem hallottam Müllertől. Hallottátok már gyurcsányozni vagy sorosozni bármikor is?
2021. ápr. 27. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5: a báb lét abban nyilvánul meg, hogy mindent úgy és akkor mond, ahogy a fidesz előírja neki (pl. ha valami fejlemény nem jól jönne ki politikailag a fidesznek, akkor ezt nem írják bele a beszédébe, nem tesz róla említést)
2021. ápr. 27. 07:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak papíron orvos. Már nagyon régen nem praktizál.
2021. ápr. 27. 07:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csicska, mert azt mondja, amit a szájába adnak.
2021. ápr. 27. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Ennyi idö alatt nem lehet elvégezni az orvosit!:-)
2021. ápr. 27. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!