Iskolák még hetekig zárva, de bulizni, "teraszozni" lehet csoportosan? Ez így reális?
2-es azért a kisiskolásom nem hiszem, hogy elérte ezt a suli zarast🤣. Ha igen en nagyon nagy ur vagyok.
Az alapelv az lehetett, higy zart terben 20 gyerek orakig es meg ha maszkban is vannam ismerve a magyar atlag kamaszt fikazik, pad alatt sort iszik, budiban smarol egyszer egy fiuval aztan ket lannyal meg 3 hetig ugyanaz a maszk, de mindennap mas parfum. Tehat a lenyeg a zart ter sok ember.
Terasznyitast meg nem igy kepzeltek a nagyjaink se. Az elkepzeles szerint ulnek a friss levegon a kulturalt fiatalok es idosek vegyesen beszelgetnek, de figyelve, hogy kouben tartsanak egymastol fel meter masoktol vagy 2 meter tavolsagit es ha rendeztek a borravalot is maszk fel es szeoen hazasetalnak. Es hogy nem lesz tomegnyomor. Csak hat elszamoltak magukat. Magyar ember nem iszik kulturaltan, nem.bulizik kulturaltan es nem tart tavolsagot. Hovatovabb, aki latta egymas vallara borulva a teraszosokat (nalunk kocsmanak hijjak), ott az utcan os ledobtak a maszkot azota.
Az elkepzeles tehat nem talalkozott a valosaggal.
Mint ahogy az se mehy nekem se hohy elkepzelem a pincerno ram szol ne masszak mar ra a cilire a jobbomon 3 vodka utan a masik asztalnal. O csak orulno fog hihy vegrw van fizeto vendeg.
2-es, én egyetemista vagyok és már nagyon szeretnék suliba menni, és a tanáraim is nagyon szeretnének már élőben tanítani. De még nem lehet.
Kérdező, engem nagyon elszomorít és nem is látom benne a logikát :(
Majd kiülünk egy teraszra és ott leadja az anyagot.
Falus Ferenc szerint még mindig rosszkor nyitottunk? Mi most a véleménye a témát illetően?
Iskolák még hetekig zárva, de bulizni, "teraszozni" lehet csoportosan?
sulik már kinyitottak de nem baj már csak 1 hét van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!