Mi a véleményetek arról hogy a Mi hazánk párt jól kitolt az LMBTQ felvonulás szervezőivel?
A Mi hazánk politikusai minden közterületet lefoglaltak,így nem lesz hol vonulni a LMBTQ vonulóknak.
Nevetséges. Én sem támogatom a felvonulást, ugyanakkor nem ítélem el a melegeket. De ez csak bohóckodás, amit ez a párt művel.
Ugyanazt csinálják, mint a Fidesz. Ellenséget kreálnak, mert tudják, hogy az átlag magyar gyűlölködő és akkor máris összeállnak, hogy legyőzzék a közös "ellenséget", de ha már az az ellenség nem lesz ott akkor meg csak vakargatni fogják a fejüket, hogy még mindig a kőkorszakban vannak.
Pride ellenesek... Szóval egyértelmű, hogy szabotálják a felvonulást- ezen nem kéne meglepődni!
Bár az, amit Novák mondott...
https://www.youtube.com/watch?v=C3V9eGbLsvY
"... hiába a lezárások, nekik joguk van vonulni, vonulgatni..ööö.. vonaglani"
Na ezen a ponton csak nevetni tudtam!
2021. március 15.-én mi jót csináltak?!
Katolikus vagyok és közelebb áll hozzám a jobboldali értékrend, de nem értem, mit kell baszogatni a melegeket? 3 meleg és egy leszbikus ismerősöm van, mint egész évben tisztességesen dolgoznak, fizetik az adót, cserébe had legyen már egy jó napjuk az évben.
A MiHasznák inkább ott cirkuszoljon, ahol "segílyre" szülik a pulyákat, 0 tisztességes munka mellett.
Egyikük általánosban volt osztálytársam, 2 kolléga (szoftverfejlesztő vagyok), a negyedik pedig a háziorvosom :D
Egyébként valószínűleg sokkal több meleg/leszbikus ismerősöm van, csak nem tudom róluk. A lakosság 5%-a homoszexuális, nekem van 1500+ facebook-ismerősöm, szóval valószínűleg 75 meleg/leszbikus van közöttük, mert ez az 5%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!