Karika Katalin miért szállt be a 2022-es választásba a balliberális ellenzék oldalán? Eddig nem támadta nyíltan Orbán Viktort, de most valamilyen indíttatásból megtette.
2021. ápr. 26. 11:25
11/21 anonim válasza:
10: a kérdező valószínű csak ironizált, az idióta fideszes hozzáálláson gúnyolódott, ami korábbi ügyekben így csapódott le
12/21 anonim válasza:
Mármint Karikó? Lehet, hogy mert ő jobban ért hozzá és mert már azért reagált, mert sokan keresték ezzel?
Karikó katalin
PRO:
Kifejlesztett egy új vakcinát.
KONTRA:
Nem politikus, nem ért a politikához.
Politikusok
PRO:
öööö
KONTRA:
Nem fejlesztettek ki egy új vakcinát.
13/21 anonim válasza:
Én Fideszesként totálisan tisztelem..
14/21 anonim válasza:
Karikó Katalinnak esze ágában sincs beszállni a választásokba!!
15/21 anonim válasza:
" 13/14 anonim ***** válasza: Én Fideszesként totálisan tisztelem.." És milyen érzés fehér hollonak lenni ilyen nagy csapatban?
16/21 A kérdező kommentje:
A 11-es jó, hogy érti a humort. :) De ha felnéz bárki egy ilyen cikk kommentjei alá megérti miért írtam ki. :)
2021. ápr. 26. 12:18
17/21 Koplárovics Béci válasza:
Ha az adatok érthetőbbé és összehasonlíthatóbbá tétele már támadás, akkor gondokozz el azon, hogy ki mellett is tetted le most a voksodat.
18/21 anonim válasza:
Nem támad a kutatónő senkit, csak rámutatott a jelentős csúsztatásra.
19/21 A kérdező kommentje:
Amúgy az ellenzékiek vicctől függetlenül felültek a vonatra és Orbán ellen használják a bejegyzést. :D
2021. ápr. 26. 15:31
20/21 anonim válasza:
Ha ez valóban az ő fb-ja, akkor mint magyar egy fabatkát se ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!