Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kár volt beoltatnom magam? Az...

Kár volt beoltatnom magam? Az utcán kell a maszk 4m beolottnál is, de kocsmában meccsen nem. Pedig előbbin tök egyedül lennék sokszor. Nem tudom ezt hova tenni, de bosszant.

Figyelt kérdés
[link]
2021. ápr. 26. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Én már észre sem veszem, ha maszk van rajtam az utcán. Sportolás közben nem kötelező, erdőben nem kötelező. (Ha valahol sok ember van, akkor felveszel ilyen helyeken, esetekben is.)
2021. ápr. 26. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:
17%
Rossz hirem van. Egy politikai virus ellen oltattad be magad. Nem az oltas iranyitja hanem a kormanyok.
2021. ápr. 26. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:
A természetben sétálni szabadidős sporttevékenységnek számít, ahhoz pedig nem kell maszkot viselni. Kivéve ha olyan tömeg van, hogy nem lehet távolságot tartani.
2021. máj. 2. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!