Ha eddig versenysportolóként járhattam edzésre, de ezentúl a diszkriminációs igazolvány miatt nem tehetem meg, akkor nem csorbul az a kitétel, hogy nem diszkriminálhatnak az eddigiekhez képest hátrányosan?
Aki versenysportoló, be van szarva minden betegségtől, mert például egy sima influenza miatt kénytelen kimaradni egy versenyről, melyre egész évben készült. A nők még a havi vérzést, is szabályozzák, hogy a megfelelő napon a lehető legjbb formájukban legyenek.
Te nyilvánvalóan nem vagy versenysportoló, csak hergeled az embereket. Ha tényleg versenyző lennél, már rég regisztráltál volna oltásra.
Igen, ez nagyon diszkriminatív, nevetséges és logikátlan is egyben.
Egyik nap mehetek versenyengedéllyel, másik nap már nem, mert nem vagyok beoltva. Vicc kategória.
Rákényszerítik gyakorlatilag mindenkire az oltást, csakhogy mehessen a kormánypropaganda hogy megint lehagytuk az egész EU-t. Szánalmas.
Egyaltalan nem diszkriminativ, csak egy egyszeru feltetel :) Lehetoseg van beoltatni magad, ami meg mindig nem kotelezo, de tovabbi lazulasnak a feltetele, hogy vedett legyel.
Ha nem oltatod be magad mert igy dontottel, akkor te diszkriminalod sajat magad.
Es most johetnek a lepontozasok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!