A budapestiek miért nem bírnak magukkal úgy kb. szinte
soha?
Az egész járvány egy büdös nagy kamu, átnevezték az influenzát, milyen fura, az kihalt a maszk miatt, a korona meg nem? Aki több, mint 1 év óta sem látja át, ott elég nagy gondok vannak az emeleten és már nem is fogja.. Milyen fertőzött tűnik fel a munkahelyen, amikor az emberek 90%-as észre sem veszi, ha beteg? Még Merkely szerint is minimum 7szer annyi ember eshetett át, mint a hivatalos adatok. És igen, megyek a kocsmába, mert oda még mehetek, bár hála az ilyen birkáknak például koncertre meg edzőterembe nem. Részemből ennyi, további jó rettegést, oltasd be magad vagy ha már megvolt akkor ne foglalkozz azokkal, akik nem teszik. Te már védve vagy, vagy talán mégsem és ezért ez a nagy parázás? ;)
2021. ápr. 26. 09:47
32/39 A kérdező kommentje:
A második világháborúban Drezdát a porig rombolták, pedig egyáltalán nem érdemelte meg. Egyszerű erőfitogtatás volt, pont mint Hirosima és Nagaszaki.
Budapest viszont sokszorosan is megérdemelte volna. Azt kívánom, hogy bárcsak ott vált volna porrá az a vízfejű förmedvény, amit emberek ma az ország "fővárosának" hívnak.
Így van utolsó.
"31/32"
Kamu? Neked minden kamu. Látom valami alkesz hülyegyerek vagy aki partyarcnak képzeli magát. Most meg el vették a játékodat és hisztizel.
Egyre butább vagy, a vírus nem kamu. Lehet hogy csak ritkán halálos, de teljesen random hogy ki hogyan reagál rá.
2021. ápr. 26. 11:04
Az én "játszóteremet" ugyan nem vették el, minden héten mentem mindenfele, már amik nyitva voltak, ez ezentúl sem lesz másképp, valahogy mégsem sikerült elkapnom ezt a szörnyű nagy járványt, az ismerőseim közül (pedig nincsenek kevesen) is csak 1 valakinek okozott pár napig komolyabb tüneteket. Ez a sertésinfluenza kamu 2.0, csak sajnos azóta 12-13 év eltelt, nagyobb lett a média agymosó hatása az ilyen agyhalottakra is, mint például te. Nektek mindegy min, csak rettegni lehessen. Gondolom az ilyeneknek amúgy semmi témájuk, de legalább most ez miatt el tudnak jól rettegni a csökött agyú ismerőseikkel és jól leszólni azokat, akik élnek és élni akarnak. Meg teszik föl a profilképekre a "beoltattam magam, érted is" filtereket hogy megmutassák a fontoskodásukat. NA mind1 ez a vita már úgyis csak meddő személyeskedés, részemről több választ ide nem írok, úgyse győzöl meg se te engem, se én téged.
2021. ápr. 26. 11:09
35/39 A kérdező kommentje:
Azért tudod kedves #34, hogy komoly keresőmotorok futnak csak azért, hogy az ilyen fogyatékos vírustagadókat lekapcsolják? Nincs szükség álhírekre és a nyilvánvaló tagadására.
Nem hiszem, hogy véleményem ne lehetne. Ez már kezd egyben nevetségessé is ijesztővé is válni,kb ilyen lehetett annak idején az inkvizíció. Ti is embereket fogtok égetni, ha más lesz a véleményük a Szent Kovidról? Tudták, egy valódi járványnak nem lenne szüksége 24/7 promózásra, szerintem a pestist meg a kolerát stb se nagyon tagadták. Nem próbáltam meg senkit sem lebeszélni az oltásról sem, bár ennek magánügynek kéne lenni, mondjuk az is elég beszédes, hogy a lakosság nagy része inkább vállalná be a vírust mint a sebtiben összedobott oltások valamelyikét, a 4 millió regisztrált több, mint fele lehet az, aki a régi élete reményében tette, nem pedig mert annyira félne. Na de teljesen mind1, eddig is nagyrészt utálta az egyik ember a másik, most legalább megint van miért anyázni az egyik tábornak a másik oldalt :) Jó egészséget kívánok minden oltottnak és oltatlannak is.
2021. ápr. 26. 11:40
Mert Budapest maga a Közép-Európai Emberkert!
2021. ápr. 26. 15:14
Mindig a nagyváros a devianciaközpont.
Alkeszok, csövesek, überszabadok, autótolvajok.
Így van ez New Yorktól Bukarestig. Bp-n is.
2021. ápr. 28. 10:50
szerintem különítsük el a családtagaiktól és írtsuk ki a nagymamákat, így legalább nem kell fizetni nekik ingyenélőknek nyugdíjat.
Ja hogy eddig is ezt csinálják a politikusok és ez volt mindvégig a cél? Erre nem számítottam. Kappa
2021. ápr. 29. 16:05
Kapcsolódó kérdések: