A 2022-es választást is behúzhatja 2/3-al a Fidesz?
Figyelt kérdés
Remélem igen. Mennyi rá az esély?2021. ápr. 25. 21:28
11/28 anonim válasza:
Most még nem lehet ezt megmondani. Jelenleg járvány van és ezért sok ember elégedetlen és a politika örök szabálya, hogy az emberek mindent a kormányra fognak. Azonban ha vége a járvány és visszaáll a gazdaság akkor növekedni fog a kormánypárt támogatottsága, ezért szerintem kimondható, hogy a Fidesz most van a mélyponton és ennél már csak erősebb lesz ha nem cseszik el nagyon. És az is általános tendencia, hogy mindig két választás között a leggyengébbek a kormánypártok.
12/28 anonim válasza:
"2018-ban a Fidesz úgy kaptt három plusz mandátumot, hogy 2,5szer annyien szavaztak rá, minta második elgerösebb pártra, egyébként a Dk és a Jobbik is kapott 1-1"
Ne keverd a listás és egyéni jelöltekre leadott szavazatokat. + tessék: [link]
Nem tudom mit akartál kifejezni, de a mondantóm áll, a jelenlegi felállás szerint matematikai lehetetlenség, hogy a fidesz újra kétharmadot szerezzen.
14/28 anonim válasza:
Ez olyan szavazás hogy igen, vagy igen?
15/28 anonim válasza:
14: Nem, ott a 3. lehetőség...
16/28 anonim válasza:
Igaz. A fidesz nyer biztos 2/3-al, a fidesz nyer egyszerű 2/3-al, és simán a fidesz nyer. Ez aztán a szavazás.. :D
17/28 anonim válasza:
Tudod volt egy alapkérdés. A szavazás ahhoz van...
18/28 anonim válasza:
És ha szerintem nem fog a fidesz egyáltalán nyerni? 🤭
19/28 anonim válasza:
Akkor ez a kérdés nem neked szól. :)
20/28 anonim válasza:
Elnézést kívánok, máris elhúztam. HAJRÁ FIDESZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!