Szerintetek vírusrettegőből, vagy oltásrettegőből van több?
Még a felvetés is baromság. Mint minden konteóhívő, az oltásrettegők is szeretik sokkal nagyobb számúnak gondolni magukat, mint a valóság. Ezt a hitet online kommunikáció táplálja is.
Vírusrettegők több millióan vannak, utcára se mertek kimenni, valaki köhög egyet a buszon és már halálfélelmük van.
"Oltásrettegőknek" hívottak úgy gondolják nekik nem szükséges beoltatni magukat mert nem öregek és krónikus betegek. De nem rettegnek tőle, egyszerűen nem akarják feleslegesen mérgezni magukat. Utobbi nem rettegő, nem félnek az oltástól.
Jó példa: fáj a fejem - azonnal, veszek be fájdalomcsillapítot, vagy iszok vizet, kimegyek a friss levegőre.
Én beoltatom magam, és elsődleges a diszkrimináció elkerülése végett.
Másrészt azért jó lenne a poszttüneteket megúszni, eddig elkerült de továbbra sem szeretnék semmit.
Nem rettegek a vírustól amúgy.
#5.De ez nem fejfájás hogy beveszel egy gyógyszert rá, covid-ra nem tudsz oltatni és utána pedig megvan az esélyed hogy tökéletesen túlvészeled, de ellenkezőjére is van példa.
Míg egy fejfájásnál azért ritka hogy nagy a baj, az ember alszik rá egyet azt kész.
Köszönöm a válaszokat, és szavazatokat, mindenkinek ment a zöld.
Én is reménykedem benne, hogy baromság a két létszámot egy lapon emlegetni, de eszméletlen, hogy ezen az oldalon mennyi van. Szerintem itt, a GYK-n többen félnek az oltástól, mint a vírustól.
Szerintem pont emiatt lehet ugyanúgy eltúlozni az oltás hatásait is. Minél több dolog van a konteós fantáziájára bízva, annál vadabb dolog lesz belőle.
Az se nem vírusrettegő, se nem oltásrettegő. Aki nem kéri az oltást az nem lesz autmatikusan oltásrettegő. Lehet, hogy csak telibe leszarja, de nem fél.
"De nem rettegnek tőle, egyszerűen nem akarják feleslegesen mérgezni magukat. Utobbi nem rettegő, nem félnek az oltástól."
Aki úgy gondol az oltásra, mint méregre, az már rettegő kategória.
Virusrettegők. Millionyian vannak és erőszakosak is.
Azt is jónak tartanák ha Észak-Koreai körülmények közt kéne élni csak kovid ne legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!